Nieuw

IS van plan de slachting in Parijs in verschillende Europese steden te herhalen

De plannen werden gevonden op een harde schijf die eerder dit jaar in het laatste bolwerk van de terroristische groepering in Syrië werd aangetroffen. Ze zouden geïnspireerd zijn door het bloedbad in Parijs vier jaar geleden, toen IS-terroristen de concertzaal van Bataclan bestormden en 130 mensen vermoordden.

In een plan zou men de hogesnelheidstreinen in Duitsland aanvallen. In een ander plan was het doelwit een olieraffinaderij in Zwitserland. De documenten bevatten ook een brief aan de IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi, ondertekend door zes lagere leiders.

Ondanks het feit dat het laatste bastion van de terroristische groepering is verslagen, worden internationale netwerken nog steeds gebruikt om terroristen over de grenzen heen te verplaatsen en operaties te financieren, zoals bankovervallen, aanvallen op gepantserde geldwagens, moord en computer hacking.

Het rapport onthult hoe een lid met de naam Abu Khabab al-Muhajir, die de controle heeft over twee terreurcellen in Duitsland en één in Rusland, de buitenlandse operaties zal leiden die zich richten op het stelen van geld om de terroristische groepering te financieren.

“Dood de ongelovige risicokapitalisten”, aldus de instructies. Het plan is om buitenlandse terroristen naar Europa te vervoeren om de aanslagen uit te voeren.

Bron:

ISIS plans to copy Paris Bataclan massacre with a swathe of fresh attacks across Europe are revealed on a hard drive dropped by jihadis fighting in their final Syrian stronghold

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on IS van plan de slachting in Parijs in verschillende Europese steden te herhalen

 1. Niets nieuws dus.

  Like

 2. Veni Vidi Foetsie // april 16, 2019 om 10:16 //

  Iedere dag worden Europeanen vermoord, verkracht, beroofd of alles ziek en verknipt aangedaan door Islamisten, voor geld, voor de lol en omdat het voor hun sekte een goede daad is. Een plicht !

  Is het niet onze plicht onze medeburgers en onze vrijheid te beschermen?

  De hoofdverantwoordelijken voor deze ellende staan op uw kieslijsten, het zijn hen die deze aftakeling mogelijk maken en wetten naar believen gebruiken om te onderdrukken en voor te trekken. We weten wie ze zijn, we kennen hun gezichten. Daar ligt de sleutel tot omkeer, de instroom van gelukszoekers en criminelen is het gevolg van hun handelen.
  De echte vluchtelingen mijden onze leefruimte, omdat die wel weten wat de gevolgen van Islam import zijn….

  Stop de gekken, ze wonen naast u. Deel hun huis !

  Vergeet de stembus, dat is juist hun machtsmiddel en excuus, zodra het in hun nadeel werkt worden ze gewelddadig en gaan moorden, uitsluiten en gebruiken alle middelen om de ander die wel volgens de regels speelt af te maken. Dat hebben we al gezien. Stemmen werkt niet.

  Vergeet de wetten, het zijn door hun aangestelde rechters die ze uitvoeren en naar willekeur en politieke wens invullen. Vergeet het, kijk wat logisch is als mens die in vrijheid wil leven en werken.

  Vergeet de hulp van politie, de meeste interesseert het niet of men heeft iets te verliezen en hun leiding is op politieke strekking benoemd, en uiteindelijk is het doel van politie het handhaven van HUN wetten, waarbij repressie het middel is. In een vrije samenleving zijn we allemaal politieagent, omdat het ons gezamenlijk belang is dat alles eerlijk en veilig gaat.
  We leven niet in een vrije wereld, we leven in een kooi met regels, omdat gekooid het meest oplevert voor onze “elite’. En die regels, die zijn er om de macht te behouden en om de belasting te kunnen innen. Zodra ergens handelsbelangen mee gemoeid zijn is iedere regel aan de kant, en handelt men met moordenaars en dictators, kunnen gifbelten ineens bewoond worden en mogen soldaten met ondeugdelijk materiaal blijven zitten en mogen doodvallen.

  Het land waar helden elders mogen moorden in naam van de staat maar zichzelf thuis niet mogen verdedigen. Waar burgers ongestraft mogen worden afgeslacht in naam van allah en variërende suikerspiegels maar zelfverdediging van een autochtoon een zwaar crimineel feit is.

  …enkel slaven en beesten behandeld men zo…..

  Dit is niet een trots en vrij Nederland waar arbeid loont, dit is een dictatuur waarbij de stembus het wapen op de keel van de burger is en uitzuigen de norm.

  Stop de gekken.

  C’est arrivé près de chez vous….

  Like

 3. veni vidi foetsie // april 17, 2019 om 11:23 //

  Stel….dat de Islamitische terruer overal wil toeslaan…als ze vanuit een op enkele van hun depots wapens via de koeriersdiensten met hun eigen mensen verspreiden aan hun aanhangers kunnen ze sneller gemobiliseerd zijn dan onze Rutte een leugen kan uitspreken….ze hebben het netwerk van verdeling, de middelen om het te realiseren en het doel ons te vernietigen.

  …de kwetsbaarheid van onze samenleving is totaal, helpt geen politie of anti terurer meer aan.

  Na een massa actie zal er een onderhandelaars groep komen, die met de zittende politici zal onderhandelen. Die mogen aanblijven, maar….misschien is het al gebeurd…..

  Dit valt volgens velen onder complot denken, of is het een conclusie van logica met alle feiten qua terreur en politieke waanzin bij elkaar?

  De aanval op agenten gisteren in Utrecht geeft aan waar we staan en wie op straat de baas is….en nu werd er nog geen signaal gegeven voor de aanval….
  Mijn medeleven is met de agenten die gisteren zijn aangevallen, vanuit hun oogpunt vechtend voor hun leven tegen een massa die hun liefst dood willen….agenten die nu processen aan hun broek krijgen, door hun bazen worden gedumpt en door een rechtsysteem worden verrraden. Om die reden is er mijn medeleven, plus de gedeelde ervaring door een massa te worden belaagd. Dat doet iets met je…..

  Voor wie het nog niet door heeft, we zitten in een rassen, godsdienstige burgeroorlog waarbij armoe en kapitaal ook nog een rol speelt. O ja, en we worden ook nog een super dictatuur, bij de volgende EU verkiezingen mag u de dictator uitkiezen.

  Wanneer wij op 4 mei de doden herdenken die zijn gestorven voor een vrijheid die er eigenlijk nooit was, kijk dan goed naar alle schijnheiligen die een ongeziene genocide opgang hebben gebracht.

  En trek u eigen conclusies.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. IS van plan de slachting in parijs in verschillende Europese steden te herhalen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s