Nieuw

Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten

Nørrebro 14-04-2019. Faksimil Facebook. Fotocollage © Samhällsnytt.

Op zondag hield de Deense immigratie-kritische partij Stram Kurs een demonstratie  in het door immigranten gedomineerde district Nørrebro in Kopenhagen. Dit resulteerde in gemaskerde migranten-bendes die begonnen te rellen in de stad.

In de eerste helft van dit jaar zullen in Denemarken verkiezingen voor het Deense parlement worden gehouden. Een partij die actief betrokken is bij de verkiezingen is Stram Kurs met partijleider Rasmus Paludan die zich tegen de islam engageert en alle immigratie uit landen buiten de westerse wereld wil stoppen. Iets minder dan een maand geleden werd de partij opgemerkt in verband met de aan terrorisme gekoppelde islamitische organisatie Hizb ut-Tharir die zich verzamelde in de Deense hoofdstad. De partij antwoordde vervolgens door tegelijkertijd in de buurt van het massagebed een tegendemonstratie te houden.

LEES OOK: Islamisten verzamelden zich in Kopenhagen – Deense politici reageerden door de Koran te verbranden

Paludan houdt wekelijks in het hele land demonstraties waarbij hij kritiek op immigratie en vooral op de islam uit. Deze demonstraties worden live uitgezonden op het internet en hebben veel aandacht gekregen in de sociale media. Gisteren kwam de partij bijeen in het district Nørrebro, dat de Deense media een als “getto” omschrijven.

LEES OOK: “Ze moeten niet integreren. Ze moeten niet assimileren. Ze moeten eruit!”

Bij de samenkomsten demonstreert de partij meestal met het bereiden van  “Bacon á la Koran”, door de koran op een grill te verbranden, cricket te spelen met de koran of het boek tussen de mensen door te gooien. In Nørrebro kon de manifestatie van de partij nauwelijks beginnen voordat de politie de partijleden in veiligheid moest brengen toen immigranten de plaats bestormden.

Hieronder is de video te zien die de partij vanaf de site live uitzond. Kort na minuut 06.40 begint de onrust.

Daarna braken er rellen uit in de wijk met steen gooien, vandalisme, brandstichting en vuurwerk. Ongeveer 200 politieagenten namen deel aan de inzet om het gebied te beveiligen.

Bron:

Dansk politiker kritiserade islam – invandrargäng svarade med upplopp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten

 1. Elisabeth // april 15, 2019 om 12:51 //

  Niet normaal meer en dat in je eigen land waar een vreemd volk blijkbaar de baas is. Oppakken, vastzetten, deporteren. Bij geweld zoals stenen gooien of i.d. gericht schieten op de benen en alsnog uitzetten. Is de enige optie. Of wacht de overheid dat mensen het recht in eigen hand nemen.

  Like

 2. Dit is het resultaat en de verwachte reactie als een overheid verzuimd om realistische denkwijzen na te streven.

  Like

 3. Dit noemen ze ‘stank voor dank’…dit krijg je ervan als je mensen binnenlaat die je buiten de deur moet houden

  Like

 4. Wakkere Joost // april 15, 2019 om 23:41 //

  Nee Elisabeth gericht schieten op de k…. is oplossing. Niet de halve maatregelen.
  Volgende keer ook militairen mee nemen.
  En leuk joh ik heb ook zo,n buur lachen!

  Like

 5. Jack vanderVeen // april 16, 2019 om 01:58 //

  men zou de nieuwspresentatie van de turkse omroep ATV eens moeten volgen.
  wel handig om turkse taal te beheersen.
  daar worden europeanen sterk veroordeeld voor het controleren van de veiligheid,
  bijvoorbeeld van het kopvodden c.q. hoofddoekenverbod, alsook dat crimineel
  ontspoorden worden aangepakt.
  niet belicht wordt waarom mensen worden aangepakt, waarom hoofddoeken worden verboden. neen, alles om de islam te satanneren.
  in de media gaat het er dus reeds aan toe zoals ook in de praktijk: namelijk zeer zorgwekkend.

  Like

 6. Elisabeth // april 16, 2019 om 12:22 //

  Joost, wordt eens tijd dat de regering gewoon doet waar voor ze daar zitten. Nu nemen ze helemaal geen maatregelingen, Elke maatregel is mee genomen, ook halve maatregelingen. Aan gezien wij in een beschaafd land leven is gericht schieten op benen, vastzetten en deporteren toch een goede maatregeling. Laten we een voorbeeld nemen aan Salvini, die is al begonnen met oppakken, vastzetten en deporteren, kunnen wij hier ook, de juridische middelen hebben wij hier al voor.

  Like

 7. Germaans Roosje // april 17, 2019 om 00:24 //

  De Europese regeringen hebben zich al overgegeven, eigenlijk al onderworpen aan de islam. Dat durven ze niet toe te geven dus volgende maand, rond vijf mei. een boel poeha met bevrijdingsfestivals om ons zand in de ogen te strooien. Vrij zijn we pas als je een PVV poster voor je raam kan hangen zonder dat het ingegooid wordt.

  De vijand van de democratie is een geraffineerd fascistisch patriarchaal machtssysteem, vermomd als monotheïstische godsdienst. Een collectief van verzamelde waanideeën. zoals eeuwigdurend hiernamaals, minderwaardigheid van de vrouw, ontkenning van biologische feiten, aanbidden van een fysiek boek (zuiver animisme dus) of het idee dat een god, indien beledigd, hulp van een mens nodig heeft om dat aan een ander mens duidelijk te maken. Roepen dat die god almachtig is maar zelf slaan, terwijl als die echt almachtig is zelf heel goed aan mij duidelijk kan maken dat ik iets verkeerd heb gedaan.

  Onze regering collaboreert met die bezetter!

  Hoofddoek. mij best (tegen de kou. al draag ik liever een hoed) maar een hijab. om de dooie dood niet!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s