Nieuw

Zwangere blanke vrouw zonder aanleiding op straat geslagen door zwarte mannen – Waar is de verontwaardiging?

Het slachtoffer dat herhaaldelijk door de zwarten werd aangevallen, vertelde hen dat ze enkele maanden zwanger was. In tegenstelling tot de Jussie Smollett haat-hoax, zijn er werkelijke beelden van deze mishandeling. De anti-blanken mainstream media, die met hun constante racistische retoriek geweld tegen blanken heeft aangewakkerd, gaat hier geen groot verhaal van maken, net zoals de vele andere dagelijkse gevallen die het steeds gevaarlijker wordende milieu voor blanken tegenwoordig laten zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zwangere blanke vrouw zonder aanleiding op straat geslagen door zwarte mannen – Waar is de verontwaardiging?

 1. Schande dat ze zelfs voor een zwangere vrouw geen respect meer hebben

  Like

 2. Waar zijn de blanken?

  Like

 3. Superman were are you!!!!
  We need you!;!!

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zwangere blanke vrouw zonder aanleiding op straat geslagen door zwarte mannen – Waar is de verontwaardiging? – LekwaalMedia.nl
 2. Zwangere blanke vrouw zonder aanleiding op straat geslagen door zwarte mannen – Waar is de verontwaardiging? – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s