Nieuw

UK to appoint “Internet Safety Czar” to censor Google, Facebook, Twitter

The British government has already for quite some time been at the forefront of efforts to destroy the freedom of speech and silence critics of jihad mass murder and Sharia oppression of women, gays, and others.

Not only has Theresa May likened me and other foes of jihad terror to jihad terrorists themselves, she has also banned many of us from entering the country, while jihad preachers are routinely admitted and speak freely in the UK. It’s also no coincidence that many of the prominent foes of jihad terror who have been banned from social media are British: Milo, Tommy Robinson, Anne Marie Waters, Shazia Hobbs, Jonaya, and many others: the palsied hand of the Home Office is clearly at work here.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. UK to appoint “Internet Safety Czar” to censor Google, Facebook, Twitter | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s