Nieuw

Smeet vijfjarige van de derde verdieping

De verdachte en het slachtoffer. Politie/Privé.

Een 5-jarige jongen die van een derde etage in de winkelgalerij Mall of America in Minneapolis, Verenigde Staten, was gegooid, blijft met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen, verklaarden de autoriteiten afgelopen zaterdag.

Politiechef Jeffrey Pott zei tijdens een persconferentie dat de jongen bijna 13 meter viel nadat een man, die blijkbaar bij de jongen of zijn familie onbekend is, hem op vrijdag van de balkon wierp.

Potts zei dat hij geen update kon geven over de status van de jongen, behalve dat hij in het ziekenhuis wordt verzorgd en dat zijn ouders bij hem zijn.

Emmanuel Deshawn Aranda, 24, uit Minneapolis, werd na de aanval bij de doorgangspost van het winkelcentrum gearresteerd en is op verdenking van poging tot doodslag in hechtenis. Potts heeft bijstanders en winkelbeveiliging gecrediteerd voor zijn snelle arrestatie.

– Dit is een afschuwelijke situatie, zei Pots.

Potts zei dat de rechercheurs niet geloven niet dat Aranda de familie van de jongen kende en geen motief heeft.

Een getuige, Brian Johnson, vertelde WCCO-TV op vrijdag dat hij een vrouw hoorde schreeuwen dat haar kind van het balkon was gegooid. Hij zei dat ze schreeuwde: “Iedereen bidden, iedereen bidden, iedereen bidden. Oh mijn God, mijn baby, iemand heeft hem naar beneden gegooid”.

Uit rechtsdocumentatie blijkt dat Aranda een geschiedenis heeft van veroordelingen voor misdaden. Hij werd aangeklaagd in twee eerdere incidenten in het winkelcentrum in 2015. Potts zei dat sommige van die zaken door de rechtbank voor geestelijke gezondheid werden behandeld, maar dat hij er niet nader op in wilde gaan. Aranda had in het verleden een rechterlijk bevel opgelegd gekregen dat hem verbood de winkelgalerij te betreden, maar het was niet langer van kracht, zei Potts.

Bron:

Chief: Boy thrown from Mall of America balcony being treated

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Smeet vijfjarige van de derde verdieping

  1. skeeter // april 14, 2019 om 19:04 //

    Voor diegen die het niet weten, Minneapolis en de staat minnesota zit vol met geislamiseerde ghetto’s.
    De zweden, Noren en Duitsers hebben het ook daar naar de kloten weten te krijgen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s