Nieuw

Gevechtskracht van het Duitse Leger veiliggesteld: “Situatie-uniformen” voor zwangere soldates worden afgeleverd

Foto ter illustratie. © Pixabay

Hoewel er geen vooruitgang is geboekt met de talrijke materiële tekortkomingen in de Bundeswehr, kunnen de soldaten zich in ieder geval verheugen op een nieuwe aanwinst: de situatie-uniformen voor zwangere vrouwelijke soldaten zijn klaar voor serieproductie. Deze moeten voor het einde van dit jaar in het hele land worden aangeschaft. Op dit moment wordt de feedback van vrouwelijke militairen nog steeds geëvalueerd en wordt er gewerkt aan verbeteringen. De test alleen al kostte ongeveer 650.000 euro. 500 sets uniformen, variërend van veldkleding tot uniformen en panty’s, werden in verschillende maten en samenstellingen getest.

Ongeveer 80 deelneemsters hadden de elastische uniformen, die tijdens de zwangerschap gedragen kunnen worden, getest op hun uiterlijk, draagcomfort en luchtdoorlatendheid. Het doel van dergelijke maatregelen is om van de Bundeswehr een “moderne werkgever” te maken. Gemiddeld is ongeveer twee procent van de 20.000 Duitse vrouwelijke soldaten zwanger.

Bron:

Kampfkraft der Bundeswehr gesichert: Umstandsuniformen für schwangere Soldatinnen werden ausgeliefert

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gevechtskracht van het Duitse Leger veiliggesteld: “Situatie-uniformen” voor zwangere soldates worden afgeleverd

  1. Ongeboren kind meedoen aan oorlog?? Niet goed dit!!

    Like

  2. Geronimo // april 15, 2019 om 09:21 //

    Ja maar, vrouwen die meedoen aan de oorlog, dat is in het decadente westen geenszins de bedoeling. Het is eerder een soort vrouwelijke bezigheidstherapie op kosten van de belastingbetaler. Want vrouwen die zijn nu eenmaal immer en altijd gelijk geschikt als hun mannelijke collega’s voor eender welke opdracht of job, zelfs al zijn ze dat duidelijk niet. Zo 🥰willen het de feministes toch. Anders voelen ze zich gediscrimineerd. Wat een progressieve klucht. Kan het nog gekker?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s