Nieuw

Gele Hesjes Frankrijk – week 22

Meerdere doden, duizenden gewonden, duizenden arrestaties, het bloed loopt door de straten van Frankrijk, maar de staatsmedia weigeren nog steeds er over te berichten.

Parijs:

Bordeaux:

Montpellier:

Dijon:

Marseille:

Toulouse:

En zoals elke week was het gisteren ook weer oorlog tegen de eigen burgers.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Gele Hesjes Frankrijk – week 22

 1. Wat mij opvalt is dat na alle moorden, kapot geschoten ogen en ander letsel, de Fransen wel heel erg vriendelijk blijven tegenover de politie. Je zou toch verwachtten na 22 weken van politie ellende dat het Franse volk nu wel weet wie de echte vijand van het volk is.
  De elite en de marionetten (politie/ leger) van de elitie.

  Like

 2. Like

 3. Geronimo // april 15, 2019 om 00:15 //

  Het is duidelijk dat de opdracht tot dit brute geweld van de Franse overheid komt, en m.b. op verzoek van de nieuwe ‘keizer’ himself. Op een bepaald moment moet dit toch gaan escaleren. Hoe lang duurt het nog vooraleer een paar manifestanten deze niets en niemand ontziende potitie-agressie met snelvuur zullen beantwoorden? Ik durf dit echt niet meer uit te sluiten. De toestand is daar duidelijk pre-revolutionair. Er komt een einde aan elke menselijke verdraagzaamheid. Het is, vrees ik, wachten tot de klassieke politie-gewelddruppel de al behoorlijk volle manifestanten-emmer van verdraagzaamheid zal doen overlopen. Wat ge zaait, zult ge oogsten, zegt immers het spreekwoord. Laat ons hopen dat dit niet gebeurt, alleen al voor het Franse volk in de eerste plaats.

  En de MSM in hun verzwijgen/minimaliseren van de feiten, zijn de collaborateurs van dit hautaine EU-bankiersslaafje dat zich een nieuwe Bonaparte waant. Hoogmoed komt altijd voor de val. De gevolgen zullen in die optiek verschrikkelijk zijn voor deze onbenullige, narcistische president met een op dit ogenblik nog slechtere score dan de toentertijd op het einde van zijn carrière al hoogst onpopulaire Hollande, deze Macron, die in zijn functie onmiskenbaar elke waardigheid van een gedegen staatsman mist en zijn volk duidelijk minacht. Anders had hij al langer de eer aan zichzelf gehouden.
  De geschiedenis zal hem hoe dan ook herinneren als een door het Franse volk diep verachte en gewelddadige mislukkeling, de functie van president van de Franse republiek onwaardig.

  Liked by 1 persoon

 4. Elke 4 dagen pleegt een franse politieman zelfmoord ( telegraaf)
  Ach als mijn haar maar goed zit denkt macron

  Like

 5. Helaas; de video’s openen niet….

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Gele Hesjes Frankrijk – week 22 | toodlessss
 2. “Notre Dame” afgebrand | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s