Nieuw

Trump wil migranten naar Democraten-steden sturen: Dit zal “radicaal links zeer gelukkig maken”

President Trump. Screenshot YT/CNN

De Amerikaanse president Donald Trump wil illegale immigranten plaatsen in steden die worden geregeerd door Democraten. “Radicaal links” staat altijd voor een “politiek van open grenzen en open armen”. Daarom moet zijn idee hen “zeer gelukkig maken”, aldus Trump.

De Amerikaanse president Donald Trump overweegt om illegale immigranten specifiek te plaatsen in steden die worden geregeerd door Democraten. Aangezien de Democraten van de oppositie niet bereid zijn om de “gevaarlijke immigratiewetten” te veranderen, overweegt zijn regering om migranten in zogenaamde Sanctuary Cities (toevlucht-steden) te plaatsen, schreef Trump op vrijdag op Twitter. De Washington Post had eerder gemeld dat de Amerikaanse regering een dergelijk plan had overwogen, maar het niet had uitgevoerd.

Trump schreef in een andere Tweet dat “radicaal links” altijd een “politiek van open grenzen en open armen” vertegenwoordigde. Daarom moet zijn idee hen “zeer gelukkig” maken.

De Washington Post meldde donderdag dat het Witte Huis het idee voor het eerst in november in de aandacht bracht. Het doel zijn de zogeheten Sanctuary Cities, die geen illegale immigranten uitleveren aan federale instanties. De meeste van hen hebben Democraten als burgemeesters.

Volgens de Washington Post moeten immigranten uit Midden-Amerika naar “kleine en middelgrote Sanctuary Cities” worden gebracht. Het Witte Huis had de immigratieautoriteit ICE verteld dat dit zowel bedoeld was om het gebrek aan ruimte in de detentiefaciliteiten te bestrijden als om een signaal naar de Democraten te sturen.

Volgens het rapport verwierp een senior ICE-medewerker het plan vanwege een groot aantal zorgpunten en verwees hij of zij ook naar “PR-risico’s”. Toen het voorstel enkele maanden later werd hernieuwd, werd het door de autoriteiten verworpen als “ongeschikt”. De Washington Post citeerde ook een verklaring van het Witte Huis dat het plan niet langer wordt nagestreefd.

closevolume_off
Trump eist van het Congres strengere visumvereisten en vereenvoudigde deportaties. Trump vertelde vrijdag aan journalisten dat hij strengere visumvoorschriften en vereenvoudigde deportaties van Congres eiste. Anders zou hij migranten naar Sanctuary Cities sturen. “We brengen ze naar de gebieden van de Sanctuary Cities en dan moeten deze gebieden voor hen zorgen”, zei Trump.

Op vrijdagavond koppelde hij de dreiging aan zijn eis voor een immigratiesysteem gebaseerd op “performance” (“prestatie”).

“Als de radicaal linkse Democraten plotseling geen illegale migranten meer willen in hun Sanctuary Cities (geen open armen meer), waarom zouden anderen hen dan welkom moeten heten in hun gemeenschap,” schreef Trump op Twitter.

Democraten: De plannen van Trump zijn cynisch en wreed…
De oppositie bekritiseerde het plan. De burgenmeesteres van San Francisco, London Breed, schreef op Twitter dat het weer om “angst aanjagen” en een van de “onrijpe Ideeën” van Trump ging om krantenkoppen te halen en mensen van het “echte probleem af te leiden”.

Volgens de Washington Post moet ook het kiesdistrict van Nancy Pelosi, de leidster van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, tot de bestemmingen van migranten behoren. Haar woordvoerster zei dat het plan van de regering “onovertroffen was in cynisme en wreedheid”. Het is “afschuwelijk om mensen – ook kleine kinderen – te gebruiken om angst te zaaien en immigranten te demoniseren”.

Het indammen van illegale immigratie is een van de kernpunten van het presidentschap van Trump.

Bron:

Trump will Migranten in Demokraten-Städte schicken: Das wird „radikale Linke sehr glücklich machen“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Trump wil migranten naar Democraten-steden sturen: Dit zal “radicaal links zeer gelukkig maken”

 1. Alle linkse steden, Islamsterdam voorop moeten alle illegalen opnemen en de wijken waar veel gr-linkSS stemmers wonen moeten ze ook opnemen in hun buurt en wijk, zonder uitzondering.
  Laten zij de illegalen onderhouden en de bekende NLers die tranen met tuiten huilde moeten ze desnoods in huis nemen, op hun kosten natuurlijk.
  Zien of ze dan nog zo tolerant blijven.
  Ontlast de wijken waar te veel overlast is en verplaats de bewoners van de Schilderswijk naar de Laan van nieuw oost indie, voor alle partijen een vooruitgang!

  Liked by 4 people

 2. Trump heeft voor 100% gelijk en heeft niets te maken met wreedheid, angst zaaien of andere erbij gehaalde linkse onrealistische nonsens.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // april 13, 2019 om 18:37 //

  Het blijft smullen met trump en er komt nog veel meer. die 2020 verkiezing heeft ie al gewonnen

  Liked by 2 people

 4. Raveltje // april 13, 2019 om 19:05 //

  Trump heeft groot gelijk, daar kan Europa en dus ook Nederland een voorbeeld aan nemen
  In plaats eigen bevolking op de kast te jagen.

  Like

 5. antiislamnu // april 14, 2019 om 00:48 //

  Liked by 1 persoon

 6. De immigratie was nog nooit zo hoog als onder Trump.

  Dit is slechts zijn zoveelste toneelstukje.

  Like

 7. Trump did everyting for Israël and nothing for the US.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Trump wil migranten naar Democraten-steden sturen: Dit zal “radicaal links zeer gelukkig maken” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s