Nieuw

Tessa Evers heeft geen kinderen en vindt dat reden om ons land in Afrika te veranderen

Ze zal wel een kutleven hebben en uit wraak dit land willen vernietigen. Of misschien heeft ze juist wel moedergevoelens maar kan ze die niet kwijt omdat ze geen kinderen gebaard heeft en wil ze daarom DerdeWereld gajes hier huisvesten.

Tessa Evers kan beter elke dag 6 flessen rode wijn drinken en 5 katten nemen, dan is ze geen gevaar meer voor dit land. Of misschien moet ze gewoon eens goed hard bezwangerd worden.

Die achterlijke tweet van haar kreeg ook nog eens 330 likes, en dat is vrij veel, en ze kreeg ook nog eens een pak bijval. Van voornamelijk … vrouwen.

Er is iets grondig mis met westerse vrouwen dat ze hun meest basale taak niet meer willen volbrengen. Daar zou ons onderwijs en onze media zich eens op moeten richten. Nou hebben ze dat ook gedaan de afgelopen 50 jaar, maar in de verkeerde richting.

Er werd vrouwen continu wijsgemaakt dat ze moesten studeren, carrière moesten maken, zelfstandig moesten zijn, hun eigen broek op moesten kunnen houden, dat ze zoveel sekspartners konden hebben als ze maar leuk vinden mits ze anti-conceptie gebruikten.

Maar dat we uitsterven als we ons niet voortplanten werd er niet bij verteld en dat we dan vervangen zouden worden door low-IQ negers.

Tessa’s gedrag is het gevolg van jarenlange propaganda in de media en hersenspoeling op school en in de reclame.

En zo gaat het nog even door, maar ik geloof dat het wel duidelijk is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Tessa Evers heeft geen kinderen en vindt dat reden om ons land in Afrika te veranderen

 1. MGTOW91 // april 13, 2019 om 14:39 //

  Feminisme is kanker!

  Like

 2. Fransdo // april 13, 2019 om 14:41 //

  Ik heb ook geen kinderen en heb wel bijna 20 jaar samen geleefd met 5 katten en die zou ik nooit hebben willen omruilen voor welke hoeveelheid aan economische cultuurverrijkers dan ook.

  Ik kan die vrouwen in die tweets hierboven maar één advies geven. Maak eens een ontspannen wandeling op een zwoele zomeravond in een zomerjurk door een vluchtelingenwijk. Dat kan zeer meningverhelderend werken.

  By the way, ik drink geen rode wijn of andere alcoholische dranken.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // april 13, 2019 om 14:56 //

  ben ik blij dat ik niet van die achterlijke sociaal media (meer) heb.
  ik zie dat het neger İ.Q. besmettelijk is met al die achterlijke tweets hierboven.
  tsja, want helaas, dat ik die achterlijke sociaal media sites heb afgezworen wil niet eggen dat die achterlijke lieden dan ook ophouden met bestaan. WAS HET MAAR WAAR!!!!!!

  Like

 4. Wat een vrouwen. Dit is wat het feminisme met het brein doet, het tast het instinct aan. Het instinct om voort te planten. Het instinct om gevaar waar te nemen, of het nou immigranten met een zeer lage IQ zijn die hier komen om westerse vrouwen te neuken of de religie van de ” vrede ” waar ze de helft van hun zwaar bevochte rechten meteen kunnen inleveren, of en dat is me in de afgelopen jaren ook duidelijk geworden, op de fiets door het rood rijden met kind voorop en achterop of tegen het verkeer in of op de stoep fietsen, geen enkel probleem, waar maak je je druk om? Ook niks over zeggen hoor, want dan word je uitgeschreeuwd voor klootzak, homo, racist, rechtse lul etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s