Nieuw

IS-kat terroriseert Zwitserland

De terrorkat viel kinderen aan, verwonde rasgenoten en beet volwassenen in het kanton Jura (Zwitserland). Foto: Politie Jura, Forster Sven)

Een kater valt kinderen aan, mishandeld rasgenoten en bijt volwassenen. Nu is de terreurkat gevangen genomen – en gecastreerd.

Een kater in de gemeenschap van Fontenais in het Zwitserse kanton Jura heeft de buurt letterlijk geterroriseerd. Binnen een maand had hij twee mensen gebeten en een andere kat ernstig verwond. Hij drong verschillende huizen binnen, viel de huisdieren aan en markeerde zijn territorium. Een medewerker van de dierenbescherming zei tegen Radio RFJ: “Er werd ons verteld dat hij ook tegen kinderen heeft gesist en aangevallen”.

De autoriteiten konden niet langer werkeloos toekijken hoe de crimineel zijn terroristische activiteiten ontplooide en schreven daarom een “opsporingsbevel” uit. De dierenbescherming van het kanton is er nu in geslaagd de misdadiger te vangen en te castreren.

De komende dagen zal de delinquent worden overgedragen aan de Zwitserse dierenwelzijnsvereniging SOS Chats Noiraigue. “Als alles goed gaat, kunnen we hem over een paar dagen ophalen”, zegt Tomi Tomek, de oprichter van de vereniging. Men kan nog niet beoordelen hoe de onverlaat zich na zijn castratie zal gedragen. “Maar als alles in orde is, kan hij een tweede leven bij ons krijgen”.

Bron:

Terror-Kater von Fontenais konnte gefasst werden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on IS-kat terroriseert Zwitserland

 1. Johan P // april 13, 2019 om 18:03 //

  Dus als het om een kat (of een hond) gaat dan kan er worden opgetreden. Als moslims dergelijk gedrag vertonen wordt ons verteld dat het acceptabel is.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // april 13, 2019 om 23:30 //

  Moslims castreren is natuurlijk veel leuker.

  Like

 3. antiislamnu // april 14, 2019 om 00:57 //

  Hier is de kat op beeld echt ongelooflijk

  Like

 4. Vreemd gedrag van een kat…dat zijn normaal toch lieve dieren

  Like

 5. Wat heeft ddie kat met IS te maken ?????

  Like

 6. Die is door de IS gerekruteerd. Echt waar. Hij heeft diverse koran-citaten gedeclameerd. Dat is echt waar. Hij is ooit van ome Willem naar Parijs afgereisd en na vele omzwervingen in Syrië beland en heeft zich bij de IS aangesloten. En dat is ook echt waar.

  Like

 7. “Vreemd gedrag van een kat…dat zijn normaal toch lieve dieren”

  Het is een IS-kat. Dat zou toch alles moeten verklaren. Ik begrijp niet dat bepaalde mensen dit feit in twijfel trekken.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. IS-kat terroriseert Zwitserland – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s