Nieuw

Geschrokken Duitsers vragen zich af: Is de kanselier lazarus?

Zelfs kanseliers hebben slechte dagen. Dat is ook toegestaan aan mevrouw Merkel. Ook al beweren sommige boze tongen nu dat ze een nacht met Junker heeft doorgebracht en heeft genoten van het bewezen hoge percentage medicijn tegen ischias. Of ze had de hele maandvoorraad valium geslikt wat de dokter haar had voorgeschreven.

PP distantieert zich expliciet van zulke nare geruchten die op sociale netwerken de ronde doen. En het vraagt zich af waarom de NetzDG in zulke gevallen nog steeds niet snel genoeg werkt. Anders zou Facebook binnen enkele minuten een waarschuwing hebben laten zien dat dergelijke video’s niet geschikt zijn voor kinderen en jongeren.

Alleen lijkt het deze keer niet te werken. Een samenzwering van Poetin, de AfD en de WerteUnion tegen de beste kanselier ooit? Dit alles moet nu worden opgehelderd.

Bron:

Schockierte Bürger fragen sich: Was ist los mit der Bundeskanzlerin?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Geschrokken Duitsers vragen zich af: Is de kanselier lazarus?

 1. Haar moeder was overleden.
  Nog een vraag, waar zijn de gele hesjes? Heeft macron gewonnen volgens jullie?

  Like

 2. Geshockeerde burgers?

  Like

 3. Niets is wat het lijkt // april 14, 2019 om 15:16 //

  Ik zie een doodvermoeide vrouw op leeftijd die politieke topsport bedrijft. Of je nu fan bent of niet, iedereen kan een keer een slechte dag hebben of nauwelijks geslapen of ziek zijn (of voor mijn part aangeschoten) en verdient het dan niet om hierom virtueel afgemaakt te worden.
  Val scherp aan op standpunten, maar geen ad hominems.

  Like

 4. Merkel heeft met haar open grenzen Europa voor de rest van zijn bestaan een slechte dag bezorgd. Dat marxistisch Stasizwijn kan niet genoeg beledigd worden.

  Like

 5. Merkel is inderdaad een bijzonder vies varken !! Volgens mij stinkt ze ook vreselijk, althans, dat straalt er wel een beetje van af. Ik vermoed dan ook dat ze regelmatig bukkake praktiseert en zich laat volspuiten door kuddes illegale Afrikanen en zich vervolgens niet wast. Typisch ranzig gedrag van een ultralinkse stinkhoer !!

  Like

 6. Dat mens is inderdaad gestoord, anders zou ze Europa niet zo verkwanselen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geshockeerde Duitsers vragen zich af: Is de kanselier lazarus? – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s