Nieuw

FvD wil geen Nexit in tegenstelling tot wat Baudet beweert

Het is nu wel duidelijk.

Van binnenuit hervormen is iets anders dan een Nexit:

Sterker nog Life-Time VVD-kartel-baantjesjager Derk Jan Eppink en permanente Europarlementbewoner -omdat het zo lekker verdient- stelt een onmogelijke voorwaarde. (Ik snap niet dat als je zegt je tegen het partijkartel te keren je je partij voor 80% volstampt met mislukte VVD-ers. Het klopt niet, de VVD is de ergste van allemaal)

Trouw:

Is dankzij u het nexit-standpunt van Forum gematigd?

“Ons standpunt is: vóór uittreding. Wel eerst kijken hoe brexit gaat en dan de vraag voorleggen aan de bevolking via een bindend referendum.

We hebben geen bindend referendum in Nederland. Sterker nog, vorig jaar is ook het raadgevend referendum afgeschaft omdat het marionettenregime het vermoeiend vond om nog langer de schijn van democratie op te houden en ze überhaupt niks hebben met democratie. Ze hadden geen zin meer in inlegvelletjes om hun reet mee af te vegen maar wilden luxe toiletpapier.

Het idee dat een referendum weer ingevoerd zou kunnen worden is absurd. Daar moet een Kamermeerderheid voor zijn, een grondwetsherziening en dan moet het met twee derde door de Tweede en de Eerste Kamer. Dat gaat nooit gebeuren. Derk Jan Eppink is een bedrieger. Een goedverdienende bedrieger dat dan weer wel.

Zijne ranzige vadsigheid himself Hendrik Otten, financier van FvD, en blijkbaar de baas, gaf het al eerder aan:

En ook met een Tweede Kamer motie van de PVV ging het FvD onlangs niet mee. Al was dat een zinloze motie omdat van tevoren bekend was dat niemand hem zou steunen.

Ondanks Geert Wilders zal ik me dus houden aan mijn eerdere stemconclusie en voor de EuroDoema op de PVV stemmen. Omdat de groep rond Salvini zo groot mogelijk moet worden. En de PVV zit bij Salvini en het FvD bij de Christenunie. En Salvini is met afstand, met Orban als een goede tweede, de beste politicus in Europa op dit moment.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on FvD wil geen Nexit in tegenstelling tot wat Baudet beweert

 1. Diana Steijn // april 13, 2019 om 16:18 //

  dan heeft u toch een punt gemist. Nexit is nog steeds de bedoeling, via referendum maar NU kan het nog niet. En zolang we nog in de EU zitten…proberen de EU te stoppen. Beter dit doen dan wachten tot het te laat is. Tenzij de EU ineens gaat draaien en terug gaat naar souvereine staten en nauwe Europse samenwerking maar geen EU wetten boven nationale wetten. Ziet u dat de EU doen? Nee…Voor Europa maar tegen deze EU.—-> Nexit op den duur via referendum.

  Like

 2. Die referendumvoorwaarde is een doorzichtige vertragingstruuk want iedereen weet dat er in de huidige en binnen 10 jaar of zo te verwachten politieke constellatie geen kans op bestaat. Op de manier van FvD wordt de Nexit net zo’n leuk paradijs dat aan den einder ligt te gloren als dat van de Roojen en de Groenen.

  Liked by 1 persoon

 3. Walther Woortman // april 13, 2019 om 17:28 //

  Volgens mij moet je wel meedoen, maar dan van binnenuit de aanval openen en dat is precies wat FvD ook wil doen.
  Buiten blijven staan en roepen, dat helpt helemaal niet, zie maar aan al de demonstraties, alles gaat gewoon door.

  Like

 4. @Diana Steijn // april 13, 2019 om 16:18 /

  “Nexit op den duur via referendum.”

  Dat is synoniem met nooit.

  Nexit is nog steeds de bedoeling, via referendum maar NU kan het nog niet.

  Nu kan het prima. Stop gewoon met betalen en je bent er uit. Ze zullen heel hard gaan gillen in Brussel, maar dan stop je maar iets in je oren.

  Liked by 2 people

 5. Een ander punt tegen de veredelde neo liberale club van aanhangers van democratie,“Wij steunen Israel onvoorwaardelijk. Punt. Het is onze bondgenoot, het is een democratie”.

  https://www.joods.nl/2019/03/hoe-denkt-thierry-baudet-over-israel/

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. FvD wil geen Nexit in tegenstelling tot wat Baudet beweert | toodlessss
 2. FvD wil geen Nexit in tegenstelling tot wat Baudet beweert – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s