Nieuw

Duitsland: Twee vrouwenmoorden door asielzoekers in één week tijd

In Sleeswijk-Holstein hebben twee Afghanen binnen een week hun wederhelften vermoord. De slachtoffers zijn een moeder van vier en een moeder van twee kinderen, melden het redactionele netwerk Duitsland en de krant Bild.

Volgens het bericht heeft een 42-jarige man zijn vrouw donderdagmorgen in Flensburg vermoord. De misdaad werd voorafgegaan door een ruzie. Het echtpaar en hun vier kinderen kwamen in 2015 uit Afghanistan naar Duitsland. De kinderen waren op het moment van de misdaad in het appartement aanwezig.

Op vrijdag heeft het openbaar ministerie in Flensburg besloten dat er een arrestatiebevel wordt uitgevaardigd tegen de verdachte moordenaar. De kinderen zijn onder de hoede van jeugdzorg.

Reeds op zaterdag had een 24-jarige Afghaanse asielzoeker bij de politie in Preetz bekend dat hij een vrouw had neergestoken. Hij en de 36-jarige moeder van twee kinderen zouden een koppel zijn geweest.

Donderdag kondigde het Openbaar Ministerie in Kiel aan dat de verdachte volgens een psychiatrisch rapport leed aan waanideeën. Als gevolg daarvan is hij misschien niet schuldig aan de misdaad. Hij werd naar een psychiatrische afdeling gebracht.

Noch het Openbaar Ministerie in Flensburg, noch die in Kiel noemden de nationaliteit van de verdachten.

Bron:

Schleswig-Holstein: Zwei Frauenmorde durch Afghanen in einer Woche

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland: Twee vrouwenmoorden door asielzoekers in één week tijd

 1. Fransdo // april 13, 2019 om 14:43 //

  Is dit nieuws?

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 13, 2019 om 19:21 //

  Volgens mij hebben deze vrouwen door het raam, stiekem langs de gordijnen naar buiten gekeken. Volgens mij zijn ramen om naar binnen te kijken toch, maar soms ook om naar buiten te gluren.
  En dat gedrag moet zeker bestraft worden met een halal snij-actie.
  Dat Openbaar Ministerie dit ziet als een gestoorde actie, welk normaal denkend mens niet overigens, kan ik begrijpen. Maar het schijnt een doodnormale bestraffing te zijn binnen de sharia. Moeten die vrouwen maar niet naar buiten kijken.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsland: Twee vrouwenmoorden door asielzoekers in één week tijd – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s