Nieuw

Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot 

Islamisering vindt niet plaats, blèrden alle politici van de blokpartijen nog niet zo lang geleden. Dat het in volle gang is, wordt bewezen door een artikel in het tabloid Bild met de kop “Een lerares rekent af!” Hierin beschrijft de docente Julia Wöllenstein (43) haar dagelijks leven met moslimleerlingen op een scholengemeenschap in Kassel. En ze laat onverbiddelijk zien dat islamitische scholieren de islam zien als een oproep om mensen van andere religies te onderwerpen en hun omgeving te dwingen zich aan te passen aan hun gewoonten. Moslim-ouders vragen de lerares ook om van de wijdverbreide lijfstraffen onder moslims gebruik te maken. De 43-jarige heeft haar ervaringen samengevat in het boek “Von Kartoffeln und Kanacken” (“Van aardappelen en Kanaken”).

Ironisch genoeg kwam gisteren uitgerekend uit het groene bolwerk Kassel – het Groene mandaat – via Bild een verslag naar buiten over hoe het er in scholen met een hoog aandeel moslimstudenten eraan toegaat. Bijzonder alarmerend is de manier waarop moslimleerlingen ervan uitgaan dat het vanzelfsprekend is dat zij hun eigen regels opleggen aan die van andere godsdiensten. Een klap in het gezicht van alle multiculturele apostelen die juist in het wereldbeeld van een monocultuur een kleurrijke en diverse samenleving zien.

Zo schrijft de lerares: “Tijjdens de Ramadan vragen de moslimleerlingen mij dat de niet-moslimleerlingen hun drinkflessen opbergen zodat ze niet verleid worden. Niet-moslimleerlingen stoppen plotseling met het eten van varkensvlees omdat het de moslimleerlingen boos maakt”. Haar trieste conclusie: “Moslims willen anderen missioneren en zijn vaak onverdraagzaam”. In tegenstelling tot de rood-groene gemeenteraad in Kassel, eist ze: “Toon standvastigheid, verloochen onze waarden niet uit verkeerd begrepen respect!”

Op dezelfde manier pleit ze voor een verbod op hoofddoeken in kleuterscholen en basisscholen. “Op school hebben we de kans om duidelijk te maken dat staat en religie gescheiden zijn in ons land”. Maar de meeste moslims zien dit anders, zou men hier nog aan moeten toevoegen. Voor de meerderheid van de moslims, vooral voor asielzoekers, is de islam tegelijkertijd de staatsgodsdienst die het dagelijks leven nauwkeurig regelt. Dit besef is nog steeds niet bij de links-groene schizoïde elites en de bonte koran-apostelen bereikt – ondanks tientallen jaren ervaring met wijdverbreid antisemitisme en homofobie. En zo viel ook de lerares uit de wolken toen ze ervoer: “Voor de meeste leerlingen is het normaal om thuis slaag te krijgen”. Daarom eist ze “verplichte cursussen voor ouders uit andere culturen”. Ze gelooft ook niet in een specifieke islamitische religieuze opvoeding en eist een “geloofswaarden en normen-leer” over de religies heen.

Of het probleem kan worden opgelost met meer pedagogen uit de landen van herkomst is een kwestie van opvatting. Veel islamitische intellectuelen die aan de buitenkant liberaal lijken, blijken uiteindelijk “islamisten in krijtstrepen” te zijn. Toch laat het artikel zien dat niet alle pedagogen zich voor de sharia op een links-groene manier in het stof gooien.

Bron:

Lehrerin packt aus: Muslime drücken Deutschen Scharia-Regeln aufs Auge

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot 

 1. Hoe dit zal aflopen?Hopelijk passen de Moslims zich aan !

  Like

 2. skeeter // april 13, 2019 om 23:36 //

  doe maar gewoon weer het oude school uniform, wil je het niet aan trekken lazer je maar op. maakt ook iedereen gelijk(nog een mazzeltje voor die minderwaardige zand luizen)

  Like

 3. antiislamnu // april 14, 2019 om 01:09 //

  Ik kom vaak in Kassel en het is daar echt helemaal omvolkt binnenstad is compleet overgenomen door moslims overal schimmige kantoortjes waar men zogenaamd de taal kunt leren.
  Op straat echt meer asielparasieten dan Duitsers echt een stad om van te kotsen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s