Nieuw

Britse filosoof merkte op dat “islamofobie” is uitgevonden door de Moslimbroederschap – ontslagen

Schrijver en filosoof Roger Scruton werd ontslagen als adviseur van de Britse regering op het gebied van huisvesting nadat hij correct had verklaard dat “islamofobie” “een propagandawoord” was “dat door de Moslimbroederschap was uitgevonden”. Scruton verloor zijn baan als voorzitter van de ‘Building Better Building Beautiful Commission’ door opmerkingen die hij tijdens een interview met het tijdschrift de New Statesman maakte. In hetzelfde interview verkorte men bovendien een citaat en trok het uit zijn verband om het als racistisch te laten lijken.

In het interview zegt Scruton dat het woord “islamofobie” door de Moslimbroederschap is uitgevonden om het debat over een belangrijke kwestie te verstikken. En hij heeft helemaal gelijk. De term “Islamofobie” werd in de jaren ’90 door Islamisten gecreëerd als een manier om kritiek op de islam het zwijgen op te leggen door het te bestempelen als haatzaaien.

Volgens de Amerikaanse journaliste en schrijfster Claire Berlinski was het meer bepaald ‘The International Institute for Islamic Thought’ in Virginia, de Verenigde Staten – een frontorganisatie van de Moslimbroederschap, die achter de uitdrukking zit.

In hetzelfde interview praat Scruton over China en hoe het communistische systeem van iedereen een kopie van elkaar maakt, wat men vertekent.

Verder verdedigde hij ook de Hongaarse premier, Viktor Orban, en merkte op dat het Hongaarse volk zich zorgen maakte over de plotselinge en grote invasie van islamitische stammen uit het Midden-Oosten.

Bron:

Roger Scruton Fired For Accurately Stating Word “Islamophobia” Was Invented by the Muslim Brotherhood

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s