Nieuw

Ruimtevaartuig met Holocaust-bekendmaking op de maan neergestort

Selfie van de Israëlische maanlander Beresheet met de aarde op de achtergrond en zionistische propaganda op de voorgrond (screenshot Facebook).

Het Israëlische ruimtevaartuig Bersheet, dat de Holocaust en het Israëlische volkslied in het universum zou brengen, stortte op donderdagavond neer toen het probeerde te landen op de maan.

Het zou het eerste privaat gefinancierde ruimtevaartuig zijn dat op de maan zou landen, een technische samenwerking tussen het particuliere Israëlische SpaceIL en de statelijke IAI, maar ook het Zweedse bedrijf SSC (Swedish Space Corporation).

Het zou ook een spectaculaire zionistische propaganda-actie moeten worden, waarbij een deel van het doel van de ruimtevaart was om een nano-versie van de Joodse bijbel, de Israëlische Onafhankelijkheidsverklaring en het nationale volkslied, tekeningen van kinderen, een bericht van de voormalige Israëlische president Shimon Peres en herinneringen van een overlevende van de Holocaust naar de maan mee te nemen.

Op donderdagavond was Israël premier Benjamin Netanyahu aanwezig om de viering van de maanlanding bij te wonen. Maar in plaats daarvan kreeg hij te zien hoe het vaartuig het contact met de aarde verloor en om 21.25 uur Europese tijd chraste.

– Vreselijk tragisch, het ligt nu waarschijnlijk in kleine stukjes, zegt Linda Lyckman, hoofd technologie en innovatie bij SSC, tegen het Zweedse staatsmediabedrijf SVT op de ruimtevaartbasis Esrange buiten Kiruna, vanwaar de signalen van Beresheet naar Israël werden gestuurd.

– Het is ons niet gelukt, maar we hebben het definitief geprobeerd. Ik vind het fantastisch wat we hebben gedaan. We mogen trots zijn, legt SpaceIL CEO Morris Kahn van de controlekamer in Yehud uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8488 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ruimtevaartuig met Holocaust-bekendmaking op de maan neergestort

 1. Veni Vidi Foetsie // april 12, 2019 om 10:41 //

  “…al is de leugen nog zo snel, de waarheid in de sterren achterhaalt ze wel.”

  https://www.livius.org/sources/content/tacitus/tacitus-on-the-jews/ =MOOI leesvoer…

  En daarom worden joden door de geschiedenis heen overal ongewenst verklaard, omdat ze totaal schijt hebben aan andermans normen en waarden, wegens hun gebrek aan respect voor alles niet Joods. En daarom ligt Islam in bed met deze satans sekte, het is feitelijk hetzelfde….een kind van de duivel, hun duivel.

  Tacitus schreef het 2000 jaar gelden al….en bij Thor, de evolutie is sommige volkeren gepasseerd als de wind. Ze zijn enkel beter geworden in het stelen en bedriegen.

  Like

 2. vonpuffelen // april 12, 2019 om 11:52 //

  Houston, we have a problem. Naar de maan met holocaust propaganda? Bullshit in space.
  http://apolloreality.atspace.co.uk/

  Like

 3. Gladiator // april 12, 2019 om 12:09 //

  Hahahahahahahahahaha,

  Ik citeer: “Het zou ook een spectaculaire zionistische propaganda-actie moeten worden…”

  En zoals gewoonlijk IS HET OOK SPECTACULAIR……want het staat overal over de HELE wereld op de voorpagina’s enz enz enz …

  Ook op de atm media overal te vinden….wat wil een Zionist nog meer…..toch…..!!!
  \
  Maar gelukkig WETEN WE DAT OP DE MAAN nog NOOIT iemand of iets geland is, toch, althans dat hoop ik toch wel dat we dat ALLEMAAL weten!!!

  Bah, IsraHel, krijgen we er nu echt nooit genoeg van en zullen ze zich altijd alles kunnen blijven permitteren!!

  Begin er steeds meer van te walgen, en zeker als ik dat zelfingenomen vieze gedrocht van een Netanjahu zie staan na zijn “overwinning”……wie geloofd wordt zalig, want iedereen zal toch wel weten dat dit smerige vuile zionisten zwijn wel gekozen MOEST worden daar hij anders opgepakt zou worden voor ehhhhhh corruptie, bedrog en de rest van de aanklachten!!

  Hoe rot moet deze fuckwereld godverdomme nu nog worden eer de zombies eens ECHT wakker beginnen te worden!!

  Vanaf de Aarde gegroet!!!

  Gladiator

  Like

 4. Het valt me mee dat de maan nog niet van antisemitisme beschuldigd is.

  Liked by 2 people

 5. trebor2110 // april 12, 2019 om 19:59 //

  of dat ding nu geland of neer gestort is hij is op de maan .

  Like

 6. Met nog eens 6 miljoen Holocaust-slachtoffers op de maan.

  Like

 7. wie zegt dat die “media foto’s” echt zijn? In ieder geval áls, dan heeft de mens weer zijn rommel ergens gedumpt, en dat moet je vieren?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s