Nieuw

Politiek Correcten in afgrijzen: VS-politiehond mag niet “Rommel” genoemd worden

Foto ter illustratie. Pixabay.

Normaliter zijn Amerikanen een stuk relaxter over zulke dingen. Maar nu heeft een Amerikaanse sheriff in Florida wrevel veroorzaakt omdat hij zijn nieuwe hond de naam “Rommel” heeft gegeven – naar de Duitse legende uit de Tweede Wereldoorlog. Na klachten werd de tien weken oude bloedhond zonder verder gedoe hernoemd, zoals Fox News meldt.

Met de woorden “Welkom aan boord, Rommel” presenteerde het kantoor van de sheriff eind vorige week met trots de nieuwkomer. Politiek correcte volgelingen vonden het totaal verkeerd. Het kantoor van de sheriff schreef terug dat “Rommel” door de hondengeleider was genoemd naar een huisdier uit zijn jeugd. Men had de hond nu echter omgedoopt tot “Scout”.

Veldmaarschalk Erwin Rommel wordt over de hele wereld nog steeds herinnerd als de “Desert Fox”, de legendarische leider van het Duitse Afrika Korps, die de geallieerden talloze gevoelige nederlagen veroorzaakte in het Noord-Afrikaanse oorlogstheater tussen 1941 en 1943.

Bron:

Politisch Korrekte empören sich: US-Polizeihund darf nicht „Rommel“ heißen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Politiek Correcten in afgrijzen: VS-politiehond mag niet “Rommel” genoemd worden

  1. Ze kunnen hem toch ook gewoon Mohammed noemen? 😉

    Like

  2. vonpuffelen // april 12, 2019 om 15:05 //

    Beetje hypocriet, half NAZI Duitsland is met operation paperclip de oceaan overgevlogen naar hun nieuwe basis genaamd de VS.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Politiek Correcten in afgrijzen: VS-politiehond mag niet “Rommel” genoemd worden – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s