Nieuw

Italië: Eén op de vijf arrestaties zijn buitenlanders – ondanks het feit dat ze 8,7 procent van de bevolking uitmaken

Uit statistieken van de Italiaanse politie blijkt dat ongeveer een vijfde van de totale arrestaties van vorig jaar in het land betrekking had op buitenlanders.

Volgens het rapport zijn vorig jaar in  het land 5.173 mensen door de politie gearresteerd en 990 van hen waren buitenlanders, zo meldt het Italiaanse dagblad Il Giornale.

De politie voegde eraan toe dat Albanezen en Nigerianen de grootste groepen buitenlanders waren die vertegenwoordigd zijn in de statistieken, gevolgd door Marokkanen, Roemenen en Tunesiërs.

Het aantal arrestaties – ongeveer één op de vijf – staat in schril contrast met de totale buitenlandse bevolking van Italië, die volgens de officiële Italiaanse demografische statistieken slechts 8,7 procent of minder dan één op de tien bedraagt.

Italië heeft de laatste jaren grote problemen ondervonden met Nigeriaanse maffiabendes, met een arrestatie in februari waarbij een Afrikaanse maffiagroepering voodoo-rituelen en dreigingen met geweld heeft gebruikt om de binnengesmokkelde prostituees aan hun eisen te laten voldoen.

Bron:

Italy: One in Five Arrests Are Foreigners Despite Being 8.7 Percent of Population

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Italië: Eén op de vijf arrestaties zijn buitenlanders – ondanks het feit dat ze 8,7 procent van de bevolking uitmaken

  1. Tja…een kat in een vreemd pakhuis…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s