Nieuw

Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – volledig bezet door asielzoekers

Op het Griekse eiland Samos hebben honderden mensen gedemonstreerd voor een eigen ziekenhuis voor de asielzoekers en meer artsen. De achtergrond: De inwoners van Samos kunnen niet meer naar hun eigen ziekenhuis omdat het overbevolkt is door migranten. Zwangere Griekse vrouwen uit Samos vliegen nu vaak naar het vasteland om te bevallen omdat het ziekenhuis op hun eiland vol is.

George Kyriazis, woordvoerder van de lokale Kamer van Koophandel en Industrie, zei: “Stuur gynaecologen en kinderartsen naar het kamp, zodat het ziekenhuis weer open is voor het Griekse publiek”.

Als artsen direct in het overvolle kamp konden werken, zouden de bewoners van Samos weer gebruik kunnen maken van de diensten van hun ziekenhuis. Dit voorstel werd door eilandvertegenwoordigers voorgelegd aan de minister van Migratie, Dimitrois Vitsas, die naar Samos was gekomen.

Het kamp op Samos is volledig overbevolkt. Er zijn vier keer zoveel mensen als oorspronkelijk gepland. De inwoners van Samos vrezen dat er in de zomer nog meer migranten zullen komen.

Bron:

Migranten auf Samos: Griechen haben kein Krankenhaus mehr

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – volledig bezet door asielzoekers

 1. Het is een prachtig eiland met fijne aardige lieve mensen. Ik ben er heel vaak geweest. Helaas ga ik er niet meer heen om reden dat die pleuris vluchtelingen er zitten. Tijd om dat vieze volk terug de zee in te drijven.

  Like

 2. Alphons Mantel // april 13, 2019 om 07:43 //

  Waarom nodigde Merkel hen uit?

  Like

 3. Jack vanderVeen // april 13, 2019 om 12:32 //

  Laat IEDEREEN thuis bevallen, dus ook die Afrikaanse en Aziatische parasieten. Dat scheel heel erg veel. Thuis is voor hen dus wel Afrika of Azië.

  Like

 4. Treurig dat de eigen mensen er zo onder moeten lijden…zo gaat het dus als mensen misbruik maken van je gastvrijheid…opgedrongen door de corrupte linkse EU…die arme Grieken, ze hadden een mooi leven en dat wordt nu volledig verpest 😦

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Grieken op Samos hebben geen ziekenhuis meer – compleet bezet door migranten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s