Nieuw

Geert Wilders hartstikke blij met de overwinning van Netanyahu, steun en toeverlaat van Al-Qaeda en ISIS

Ik neem tenminste aan dat onderstaande tweet als een steunbetuiging bedoeld is.

In Nederland maakt Wilders zich hard tegen de islam en immigratie, maar hij is ook een bewonderaar van Netanyahu. En dat verdraagt zich slecht.

Netanyahu heeft jarenlang Al-Qaeda en ISIS gesteund en is daarmee medeverantwoordelijk voor de asieltsunami die Wilders zegt te willen stoppen. Israël heeft de White Helmets (ook Al-Qaeda) geëvacueerd uit Syrië en vervolgens naar Europa gestuurd, plus het wilde 16.000 negers die niet naar Oeganda wilden naar Europa sturen. Dat alles staat diametraal op de standpunten die Wilders zegt te hebben.

Laten we het eens bekijken.

Feb 21, 2014 – Netanyahu bezoekt jihadisten die in Israël opgelapt worden:

Okt 31, 2014 – Senior Israeli Officer: Het Westen maakt een grote vergissing door tegen ISIS te vechten.

Dec 7, 2014 – De VN, gestationeerd in de Golan, meldt dat Israël hulp verleent aan Al-Qaeda en ISIS.

Dec 7, 2014 – Op de directe vraag of zij hulp verleenden aan Al-Qaeda en ISIS, zei de IDF JA, wij geven hen hulp, ongeacht van welke factie zij deel uitmaken.

Dec 7, 2014 – De VN zeiden dat ze getuige waren van de overdracht van dozen door de Israëli aan Al-Qaeda en ISIS.

Dec 17, 2014 – IDF redt Al-Qaeda jihadisten vanuit de Golan om ze te behandelen:

Januari 26, 2015 – Israël heeft niet alleen medische hulp, wapens en salarissen aan Al-Qaeda en ISIS gegeven. Het fungeerde zelfs als Al-Qaeda’s luchtmacht in de Golan, waardoor ze luchtdekking kregen.

Januari 19, 2016 – Israëlische defensieminister Ya’alon heeft liever dat ISIS de oorlog wint dan Syrië.

Mei 31, 2016 – Voormalig hoofd van de Mossad Efraim gaf in een interview toe dat Israël medische hulp verleende aan Al-Qaeda (wij plaatsten het op April 19, 2018 – zie filmpje hieronder).

2016 – Een Israëlische denktank (INSS), gerund door het hoofd van de militaire inlichtingendienst, zegt dat het okay is om Al-Qaeda te bewapenen in een rapport aan de Israëlische president.

Augustus 23, 2016 – Een andere Israëlische denktank: “Vernietig ISIS niet; het is een ,,nuttig hulpmiddel” tegen Iran, Hezbollah, Syrië”.

Juni 20, 2016 – Israëlische inlichtingenchef: We willen niet dat ISIS verslagen wordt in Syrië.

November 4, 2016 – De bekroonde journalist Robert Fisk merkte op dat hoewel Al-Qaeda en ISIS in de Golan waren, Israël hen nooit heeft aangevallen. In plaats daarvan viel Israël uitsluitend de mensen aan die vochten tegen de terroristen, het Syrische leger en de luchtmacht.

April 24, 2017 – Op hun beurt hebben Al-Qaeda en ISIS Israël nooit aangevallen. De enige keer dat ISIS en Israël met elkaar in botsing kwamen, verontschuldigde ISIS zich zelfs voor het schietincident.

Juni 19 2017 – Israël heeft niet alleen medische hulp en wapens geleverd aan Al-Qaeda en ISIS het betaalde zelfs hun salaris.

Oktober 17, 2017 – Toen het Syrische leger ISIS in de Golan versloeg, ontdekten ze tonnen en tonnen Israëlische wapens.

November 8, 2017 – Amnesty International bevestigt dat de VS en Israël in 2016 1 miljard dollar aan wapens aan ISIS hebben geschonken.

Februari 11,  2018 – Al-Qaeda bedankt Israël voor de luchtsteun.

Februari 21, 2018 – Israël bewapent minstens zeven Syrische rebellengroepen.

April 2, 2018 – Israël wil 16.000 Afrikanen naar Europa sturen.

April 19, 2018 – Voormalig baas van de Mossad geeft toe dat Israël Al-Qaeda helpt.

Mei 13, 2018 – Capitulerende terroristen overhandigden Israëlische wapens aan Syrië.

Juni 19, 2018 – Israël bombardeert Iraakse troepen die ISIS bevechten.

Juli 22, 2018 – Top 5 Facts to Know About the White Helmets Amid Controversial Syrian Evacuation.

Juli 22, 2018 – Israël brengt 800 Al-Qaeda jihadisten (White Helmets) vanuit Zuid-Syrië in veiligheid.

Juli 22, 2018 – Israël evacueert 800 Syrische “rebellen” (White Helmets) naar Libanon – krijgen asiel in het Westen.

Juli 22, 2018 – Vier commandanten van The Free Syrian Army vluchten naar Israël.

Augustus 4, 2018 – Amerikaanse wapens en Israëlisch voedsel bij jihadisten in Syrië.

September 6, 2018 – Jeruzalem Post: Verslag over IDF financiering van Syrische terroristen op verzoek van de “militaire censor” verwijderd.

September 6, 2018 – IDF bevestigt: Israël heeft lichte wapens geleverd aan Syrische rebellen.

Januari 14, 2019 – ISIS’ luchtmacht – ‘We hebben duizenden doelen getroffen’: IDF-stafchef over de Israëlische ‘bijna-dagelijkse’ bombardementen op Syrië.

Januari 14, 2019 – IDF-hoofd erkent eindelijk dat Israël wapens heeft geleverd aan Syrische rebellen.

Januari 15, 2019 – De personeelschef van IDF erkent dat Israël de terroristen in Syrie heeft bewapend om de regering van  Al-Assad te bestrijden.

April 7, 2019 – Het Syrische leger vindt voor de zoveelste keer massa’s Israëlische wapens in ISIS schuilplaatsen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1109 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Geert Wilders hartstikke blij met de overwinning van Netanyahu, steun en toeverlaat van Al-Qaeda en ISIS

 1. stukatotherescue // april 13, 2019 om 09:22 //

  Wilders is een zionist die ‘controlled opposition’ speelt in ons parlement van Israel-puppets.

  Like

 2. Daniël // april 13, 2019 om 09:36 //

  @stukatotherescue // april 13, 2019 om 09:22 //

  100% waar. En het klootjesvolk heeft geen verstand en kan hoofd -en bijzaken niet van elkaar (onder)scheiden. De tweet van Wilders is beslist een steunbetuiging (‘mazzel tof’) en dan nog in het Hebreeuws. Alles stinkt en is verrot van de kruin tot de voetzool. Tijd voor een andere wereld. Deze wereld is vanaf het begin verrot en is nooit te repareren geweest. Steek er geen energie in.

  Liked by 1 persoon

 3. “Geert Wilders hartstikke blij met de overwinning van Netanyahu, steun en toeverlaat van Al-Qaeda en ISIS” Hier mee wordt het rechts “populisme” ook weer verdeeld in twee afzonderlijk denkende kampen, dat is precies wat de westerse politieke machthebbers wordt verteld door de werkelijke macht achter de schermen, een gecontroleerde oppositie die ook al weer op zijn beurt ideologisch is verdeeld, dus géén gevaar vormt voor de werkelijk macht achter de schermen. Nederland is verdeeld tot op het bot en daarboven op geplaagd door een veelvoud aan kleine nietszeggende partijtjes, geloof dat er zo’n 57 partijen meededen met de afgelopen 2e Kamerverkiezingen. Hoe men het wendt of keert het volk zou in mijn opinie nooit de macht kunnen grijpen, en laat dat nou de bedoeling zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. De beste manier om de oppositie te controleren, is door zelf de oppositie te spelen/zijn/starten/organiseren.

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de weerstand van de oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toepassen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositiepartij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  Liked by 1 persoon

 5. andreanovits // april 13, 2019 om 11:34 //

  de joden zijn voor geen haar te vertrouwen en liegeen en bedriegen ons dat het niet mooi is elke dag is er iets mis met hen .ik zou nog iets willen zeggen maar zal het maar voor mij houden over alles heeft een reden.

  Like

 6. Wat een fake zeg, er is helemaal niets bevestigd.

  Ik volg zelf jaren dit gedoe, typisch moslim ondersteuning heet dat, om alles Isreal de vinger wijzen, geen bewijs maar wel claimen, stelletjes leugenaars op deze site.

  Like

 7. Fransdo // april 13, 2019 om 14:55 //

  Zo lang moslims onderling verdeeld zijn vallen ze Israël niet aan. Dat kan ook een reden zijn.

  En dat vluchtelingen (20%) en andere asielzoekers onze kant uitvluchten is geen door Netanyahu veroorzaakt probleem maar een westers probleem.

  Like

 8. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Geert Wilders hartstikke blij met de overwinning van Netanyahu, steun en toeverlaat van Al-Qaeda en ISIS – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s