Nieuw

European Union Launches Its Own Online ‘Fact-Checker’ to Fight ‘Europhobics’

The EU has set up its own “fact checking” service in order to combat the spread of so-called “fake news” ahead of May’s European elections.

The new ‘Decoders of Europe’ site, based on the Boulevard St Germain in Paris, seeks to “answer a series of questions or accusations, explaining what constitutes the reality and sometimes the complexity of European policies. Beyond these explanations, our goal is also to better inform, on the eve of the 60th anniversary of the Treaty of Rome, what works in Europe!” according to the EU website.

The site was launched by Isabelle Jegouzo, head of Representation of the European Commission in France. She said “Without getting involved in politics, we want to inform citizens, restore the balance between factual and misinformation ”

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s