Nieuw

Duitsland: Meer dan 100.000 slachtoffers van geweld door asielzoekers in 2018

Foto ter illustratie.

Zoals blijkt uit het situatiebeeld “Misdaad in de context van immigratie” van de Federale Politiedienst (BKA), waren alleen al in 2018 102.000 personen het slachtoffer van een geweldsmisdrijf gepleegd door een “persoon die bescherming zoekt” [eufemisme voor asielzoeker]. Nota bene zijn de gewelddaden van legale vreemdelingen en “Duitsers” met een migratie-achtergrond in dit cijfer niet inbegrepen!

De in het situatiebeeld besproken misdrijven omvatten moorden, doodslag, seksuele aanvallen, vrijheidsontneming, mishandeling en roofoverval, er wordt echter alleen informatie over slachtoffers verzameld. Misdrijven tegen eigendommen zoals diefstal, oplichting enz. zijn niet in de statistieken opgenomen.

In 2018 waren er maar liefst 1,025 miljoen slachtoffers in deze misdaadcategorie! Daaronder bevonden zich 102.000 slachtoffers van strafbare feiten waarbij ten minste één persoon met een verblijfsstatus als asielzoeker, illegaal of getolereerd bij betrokken was. Deze meer dan 100.000 slachtoffers zijn dus te wijten aan kanselier Angela Merkel en haar grensopening in 2015.

In 2018 waren er zeven procent meer slachtoffers van geweldsmisdrijven door asielzoekers dan in 2017. Zonder de vluchtelingeninvasie sinds 2015 zouden deze meer dan 100.000 mensen alleen al in 2018 gezond en veilig zijn gebleven.

Het situatierapport van het BKA behandelt overigens ook de omgekeerde situaties, namelijk wanneer een asielzoeker of “vluchteling” het slachtoffer is van een misdrijf en een Duitser als verdachte wordt geïdentificeerd. Zo werden vorig jaar 8.455 “vluchtelingen” het slachtoffer van een misdrijf van een Duitse verdachte. Dat is verhoudingsgewijs minder dan een tiende.

Op het gebied van moord, doodslag en huurmoord waren er in 2018 33 asielzoekers en “vluchtelingen” die het slachtoffer werden van een misdrijf dat door een Duitse verdachte was gepleegd, in tegenstelling tot 230 Duitse slachtoffers van asielzoekers. In het geval van seksuele delicten bedroeg deze verhouding maar liefst 89 tot 3.261.

Slechts in 18% van de gevallen, waarin asielzoekers en “vluchtelingen” vorig jaar als slachtoffer van een misdaad tegen lijf en leven werden geregistreerd, was er sprake van een Duitse verdachte. De meeste gevallen spelen zich dus, gelukkig, onderling af.

Onlangs kondigde minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer aan dat Duitsland net zo veilig was als 30 jaar geleden. Nu rijst de vraag welke van de twee liegt, Seehofer of de BKA? Of het gaat toch alleen om incidentele gevallen…

Bron:

Asylanten: Mehr als 100.000 Opfer von Gewalt durch Merkels Gäste im Jahr 2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8015 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Meer dan 100.000 slachtoffers van geweld door asielzoekers in 2018

 1. Veni Vidi Foetsie // april 12, 2019 om 11:44 //

  Over gekleurd verrijkend geweld gesproken: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3435098/buurt-opgeschud-door-plofkraak-kinderen-bleven-maar-huilen

  De lokale verrijkingsjeugd heeft nu behalve een hoop vuurwapens ter beschikking dus ook “military grade explosives” zoals semtex of C4, want wanneer de schade dusdanig is dat 20 cm dikke welfsels door gaan is het goed mis. Lijkt meer op een oefening om iets te testen dan op een plofkraak. misschien is het dat ook wel, en is de geldautomaat een mooie dekmantel. Benieuwd wat het vervolg is….
  En als verrijkings-figuren dit spul in hun vette handjes hebben zal de gemiddelde radicale mislam er ook beschikking over hebben….

  …beloofd nog wat, zeker een vrachtwagen uit Turkije die de grenzen is doorgekomen. Over al die grote wapentransporten die twee jaar gelden werden onderschept hoor je niks meer, alsof ze ineens zijn gestopt….volgens ingewijden kan men gewoon legaal op bedrijfsnaam (maritieme en andere beveiligings-firma’s ) allerhande wapens kopen en deze dan doorvoeren naar buiten de EU, waarbij het uitgaan dan wat misloopt en de firma word opgedoekt.

  Dus een succesvol allachtoon in de handel of via internet is niet per definitie ook een legaal succeskonijn…..

  Het is makkelijker om bijstands huisvrouwtjes of een bejaard besje op fraude van 15 euro te pakken of wild plassende criminele autochtonen en een stuk minder risicovol. Ik ben zoooo trots op mijn land…

  Hoe zit het trouwens met de Nederlandse cijfers? Het is zoveel veiliger geworden volgends de regering en bij vele bejaarden zitten nu tralies voor de deur en ramen….zou het dan toch….

  Liked by 2 people

 2. Gladiator // april 12, 2019 om 12:20 //

  Tja @Veni Vidi Foetsie,

  Beste,

  Helemaal niets meer aan toe te voegen…..maar hoe zouden we de oortjes en oogjes van de rest van de in Neanderland wonende toetsenbordzombies open kunnen wrikken!!!????

  Gaat niet meer lukken……of denkt u van wel???

  Avé,

  Gladiator

  Like

 3. Er kan nog meer bij:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s