Nieuw

’Dit soort mensen bluft niet’ OM doet niets met 200 doodsbedreigingen Wilders

Het Openbaar Ministerie legt meer dan tweehonderd doodsbedreigingen tegen Geert Wilders op de plank. De PVV-leider heeft van de rechterlijke macht te horen gekregen dat de bedreigende personen “hoogstwaarschijnlijk niet in Europa wonen”.

“Er zijn geen concrete aanwijzingen dat degenen die dergelijke bedreigingen uiten naar Nederland komen”, schrijft de plaatsvervangend procureur-generaal van de rechtbank ‘s-Gravenhage.

De zaken zijn nu ‘opgelegd’, wat betekent dat ze niet zullen worden onderzocht en dat er dus niets met hen zal gebeuren. De brief maakt niet duidelijk of het O.M. enige interesse had om te achterhalen wie er achter de bedreigingen zit, ongeacht of de afzenders redelijkerwijs vervolgd kunnen worden, al dan niet in samenwerking met buitenlandse justitie. In feite is de politie perfect in staat om de bronnen, het individu, de nationaliteit en de woonplaats van iedereen die bedreigingen stuurt, waar ook ter wereld, op te sporen.

– Ik betwijfel het of iemand in de wereld zo dwaas zou zijn om zijn computert te gebruiken om een publieke figuur te bedreigen die deel uitmaakt van het establishment. Binnen enkele minuten zou de nationale politie van Frankrijk, het Spaanse nationale politiekorps of de Duitse federale politie in actie komen en een arrestatie verrichten, zegt journalist Michael Walsh.

In de dreigementen via Twitter en Instagram wordt de Nederlandse politicus in het Engels met de dood bedreigd. “Je zult binnenkort stoppen met ademen”, schrijft Juttpakistani.

“We zullen je snel komen vermoorden”, schrijft Waseem. Mohammed Nasir schrijft: “Ik ben in jouw omgeving, in jouw land. Wees bereid om snel te te sterven”. Fayyaz schrijft: “Ik zal je vermoorden, om middernacht in je eigen huis”.

Er staan veel islamitische namen in de (alias) namen van de afzenders, evenals verwijzingen naar Pakistan. De PVV-leider vindt het onbegrijpelijk dat de rechterlijke macht geen actie meer onderneemt.

– Het Openbaar Ministerie kan zes jaar lang procederen om zelfs DNA van onze eigen burgers af te pakken, maar heeft plotseling geen tijd meer om doodsbedreigingen tegen Nederlandse politici te onderzoeken, geeft hij aan.

Wilders bekritiseert ook de bewering van het Openbaar Ministerie dat er geen aanwijzingen zijn dat de afzenders naar Nederland zullen gaan.

– Vorig jaar werden twee Amerikanen op het Centraal Station in Amsterdam door een jihadist neergestoken en iemand op het Centraal in Den Haag Centraal werd gearresteerd die het op mij voorzien had. Dit soort mensen bluft niet. Bedreigingen zijn onaanvaardbaar en houden niet op bij de grens, benadrukt hij.

Bron:

EU REGIMES COLLUDE WITH ISLAMISTS WHO THREATEN EUROPE’S ETHNO-PATRIOTS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on ’Dit soort mensen bluft niet’ OM doet niets met 200 doodsbedreigingen Wilders

 1. Fransdo // april 12, 2019 om 19:57 //

  Ik vind het volstrekt logisch dat Justitie niets doet. We hebben nu eenmaal een Linkse Klassenjustitie in Nederland en dit is het zoveelste voorbeeld daarvan. Men is er meer in geïnteresseerd als Wilders ‘minder, minder minder’ roept dan in reële doodsbedreigingen.

  Verdere voorbeelden: ‘Als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf’ roept krijg je een strafeis van 120 uur, https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/326591/strafeis-bekend-hoe-groot-zijn-de-zorgen-voor-geert-wilders
  Als Wilders alleen maar een vraag stelt krijgt hij een strafeis van € 5.000,-.

  Als je als Zwarte Piet-demonstrant een Kinderfeestje wil verstoren dan kun je ongestoord je gang gaan. Maar als je als Pegida een BBQ wil houden op een ander feestje dan wordt het demonstratieverzoek bij voorbaat geweigerd.

  Als de PvdA-burgemeester van Amsterdam (v.d. Laan) Feyenoordsupporters discrimineert door ze te weigeren bij de thuiswedstrijden van Ajax dan wordt er niet vervolgd. Als Aboutaleb in Rotterdam het zelfde doet ook niet.

  En zo zijn er talloze voorbeelden. Het OM zou er goed aan doen om nog eens een andere partij te vervolgen voor discriminatie, namelijk zich zelf.

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 12, 2019 om 19:59 //

  indien een marokkaan een VPN in Marokko dan kan hij blijven bedreigen dus!!!! Want Justitie veronderstelt a.d.h.v. het İ.P. dat die flikker in Marokko woont en laat hem vrij rondlopen en bedreigen.
  zal het misschien zijn omdat het om Wlders gaat en niet om Kuzu of Rutte?

  Like

 3. Fransdo // april 12, 2019 om 20:04 //

  @JackvanderVeen. Juist!! We komen samen tot een eensluidende conclusie. Te bezopen voor woorden in feite maar dit is dus Nederland anno 2019. En maar roepen dat alleen de rechterkant discrimineert.

  Tijd voor een grote schoonmaak inclusief Justitie!!

  Like

 4. Wat wil die brulkikker dan, dat de Nederlandse politie naar Pakistan afreist om daar mensen te arresteren?

  Heeft ie ze nog wel allemaal op een rijtje?

  Like

 5. Waarom niet. Kidnappen en naar Nederland brengen.
  Anders vraagt-ie zijn Israëlische vrienden. Die hebben daar ervaring mee.

  Liked by 1 persoon

 6. Fijn plan, laten we nog meer moslims importeren.

  Like

 7. antiislamnu // april 12, 2019 om 21:20 //

  Like

 8. Als er dan toch iets gebeurd kunnen we het OM zelf voor de rechter slepen. Het opzettelijk in gevaar brengen van een persoon met de dood als gevolg.

  Like

 9. Fransdo // april 13, 2019 om 09:29 //

  @Fubar Wel eens van Interpol gehoord?

  Like

 10. Wilders heeft volkomen gelijk; hij is de enige die ons land wil behoeden voor overname door de vijand in plaats van laf weg te kijken zoals al die andere politici doen…

  Like

 11. Petra // april 13, 2019 om 14:03 //

  “Wilders heeft volkomen gelijk; hij is de enige die ons land wil behoeden voor overname door de vijand in plaats van laf weg te kijken zoals al die andere politici doen…”

  Ligt er maar aan wie u als “vijand” ziet,(het gevolg of de oorzaak),Wilders zou moeten verschijnen voor een volkstribunaal naar mijn menig.En wel wegens pogingen het land onder vreemde belangen te plaatsen,de rest van de partijen onder dit bestel komen daar ook voor in aanmerking.Alle zijn ze onderdeel van dit bestel/systeem dat nooit een uitweg zal bieden uit deze ellende.

  Het zal toch wat zijn mocht een van deze zand nikkers de daad bij het woord voegen,en daarmee het land in rep en roer brengen.Waarop totale chaos volgt en dit bestel/systeem ten val komt,is Wilders toch nog ergens goed voor geweest.

  Like

 12. Fransdo // april 13, 2019 om 19:11 //

  Meen je dat nou Johan?

  Nou, voor wie de vijand is, is voor mij wel duidelijk. Het is de gehele Linkerkant van het politieke spectrum. De cultuurverrijker zie ik niet als vijand nummer 1. De Linkerkant behoort beter te weten, de cultuurverrijker weet niet beter. Wat dat betreft is het goed vergelijkbaar met een sprinkhanenplaag. De sprinkhaan weet niet beter, degene die wordt geacht de plaag te bestrijden wel.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ’Dit soort mensen bluft niet’ OM doet niets met 200 doodsbedreigingen Wilders – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s