Nieuw

Verdachte potloodventer vrijgesproken na verklaring: “Mijn penis kwam in de gulp vast te zitten”

De man werd beschuldigd zich bloot te hebben gesteld aan een vrouw in Piteå. Maar hij werd vrijgesproken omdat hij verklaarde dat hij leed aan “onvrijwillige erecties” en op dat moment “in paniek” was omdat zijn penis in de gulp was blijven steken, meldt het Zweedse staatsmediabedrijf SVT Nyheter Norrbotten.

De vrouw was half augustus vorig jaar op weg naar huis toen een man haar in een auto volgde. Toen hij de auto stopte en de deur opende, had hij zijn broek naar beneden.

Na te zijn aangemeld door de vrouw werd de verdachte aangeklaagd voor seksuele intimidatie.

Maar op dinsdag werd de man door de districtsrechtbank van Luleå vrijgesproken. Hij had een ziekteverklaring kunnen tonen waaruit bleek dat hij “aan onvrijwillige en pijnlijke erecties” leed, aldus SVT.

De man verklaarde tijdens het politieverhoor dat zijn penis destijds in de gulp vastzat en dat hij daarom “in paniek raakte” en de autodeur opende omdat hij “frisse lucht nodig had”.

Volgens de rechtbank kan de man niet veroordeeld worden voor seksuele intimidatie, zelfs als het gedrag ongepast was, schrijft FriaTider.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Verdachte potloodventer vrijgesproken na verklaring: “Mijn penis kwam in de gulp vast te zitten”

 1. Jack vanderVeen // april 11, 2019 om 10:06 //

  die zogenaamde misch specialist zal nu wel heel veel klanten krijgen die zo een briefje willen.
  elke gezonde man heeft per 5 of meer onvrijwillige erecties. de meeste spelen zich af tijdens de slaap, maar ook overdag gebeurt hetveel en vaak. zouden al die mannen dan maar met hun broek op de enkels in het winkelcentrum of op parkeerplaats er voor zich mogen vertonen.
  als rechter zou ik een second opinion bij een neutrale objectieve arts geeist hebben.

  Like

 2. ik wil ook zo,n dokters verklaring dan kan ik ook met me stijve lul uit me broek over straat lopen zonder bekeurd te worden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s