Nieuw

Orthodoxe Joden besmetten opzettelijk hun kinderen met mazelen zeggen New Yorkse ambtenaren die nu vaccinaties verplicht gesteld hebben om de uitbraak te stoppen

Pixabay

Terwijl het mazelenvirus zich nog steeds over het land verspreidt, schetsten ambtenaren in New York dinsdag een reeks stappen om het grote aantal gevallen van een bepaalde Brooklyn-wijk aan te pakken.

In de orthodox joodse gemeenschap in Brooklyn zijn er 285 gevallen van mazelen gemeld sinds de uitbraak begon op 30 september 2018. Een grote populatie orthodoxe joden woont in de buurt van Williamsburg. Van die gevallen, waren 246 kinderen jonger dan 18, volgens de New York City Health Department. Van het totaal aantal gevallen vereiste 21 ziekenhuisopname en vijf eindigden op de intensive care.

De hoge graad van mazelen wordt gedeeltelijk toegeschreven aan het feit dat er relatief lage vaccinatiegraden zijn in de Orthodoxe gemeenschap van Williamsburg, dus het zeer besmettelijke en gevaarlijke virus verspreidt zich gemakkelijk. Bovendien zei Dr. Oxiris Barbot, de gezondheidscommissaris van New York City, dat er ook meldingen waren geweest van “mazelenbijeenkomsten” in het gebied. Die bijeenkomsten hebben meestal ouders die opzettelijk hun kinderen blootstellen aan mazelen, zodat ze van nature immuun worden na het oplopen van het virus. De kinderen zouden dan bloedimmuniteit vertonen en konden terugkeren naar school.

Hoewel het ministerie van Volksgezondheid yeshiva-scholen opdracht gaf om studenten uit te sluiten die niet waren gevaccineerd tot de uitbraak voorbij was verklaard, hebben niet alle scholen zich eraan gehouden. In januari was één school die zich niet aan de regels hield verbonden met meer dan 40 gevallen van mazelen, zei het ministerie van Volksgezondheid, dat zich het recht voorbehoudt om die jeshiva-scholen die niet voldoen te beboeten of op te heffen.

Staatsvoorschriften met betrekking tot vaccins zijn van toepassing op alle scholen, of ze nu openbaar zijn of niet, zei Dr. Herminia Palacio, locoburgemeester van Volksgezondheid en Human Services, zei dinsdag. Gezondheidsinspecteurs hebben in het gebied met yeshiva-scholen gewerkt om gegevens over vaccinatie of immuniteit te controleren om ervoor te zorgen dat degenen die een risico lopen, worden uitgesloten, zei ze.

In een verklaring aan Newsweek verklaarden de Verenigde Joodse organisaties van Williamsburg en North Brooklyn: “Gelukkig besteedt meer dan 95 procent van de Joodse gemeenschap in Williamsburg aandacht aan het advies van het ministerie van Volksgezondheid en de medische gemeenschapsdeskundigen en vaccineren zij hun kinderen.

“Tijdens de huidige uitbraak hebben we de noodzaak om te vaccineren versterkt met ondersteuning van scholen, rabbijnse leiding en het ministerie van Volksgezondheid en een enorme opleving van de vaccinaties volgde,” aldus de verklaring.

Dinsdag verklaarde Barbot, de gezondheidsbeambte, een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en beval dat iedereen in specifieke Williamsburg-postcodes zich tegen de mazelen zou laten vaccineren. “HET IS HIERBIJ GEBODEN dat elke persoon die woont, werkt of verblijft binnen de 11205, 11206, 11211 en / of 11237 postcodes en die het BMR-vaccin niet heeft ontvangen binnen 48 (48) uur na ondertekening van deze verordening door mij zal zijn gevaccineerd tegen mazelen, tenzij deze persoon immuniteit tegen de ziekte kan aantonen of tot tevredenheid van de Afdeling kan aantonen dat hij of zij medisch moet worden vrijgesteld van deze vereiste, “lees de verordening.

Degenen die niet gevaccineerd zijn en de verordening niet volgen, en hun kinderen niet vaccineren of zelf gevaccineerd worden, kunnen boetes oplopen. “Mensen die onze verordening overtreden om zich te laten vaccineren tegen mazelen, krijgen een overtreding en kunnen een boete krijgen van $ 1.000 per keer”, zei de commissaris.

“De persoonlijke oproep van de burgemeester vandaag om de noodsituatie op het gebied van de gezondheid te benadrukken, zal zeker helpen om de weigeraars te overtuigen om hun kinderen in te enten, en we hopen en bidden dat deze uitbraak spoedig zal eindigen,” zei de verklaring van de Verenigde Joodse Organisaties.

Het mazelenvirus is ongelooflijk besmettelijk en kan door de lucht worden overgedragen, waar het virus maximaal twee uur kan leven na hoesten of niezen. Het kan ook worden overgedragen op oppervlakken, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Als een besmette persoon het virus naar een oppervlak verspreidt en iemand anders het aanraakt en het doorgeeft aan zijn neus, ogen of mond, zullen ze waarschijnlijk ziek worden.

Symptomen ontwikkelen zich meestal een week tot twee weken nadat een persoon is geïnfecteerd en begint ook met hoge koorts, hoest, loopneus en soms rode waterige ogen, volgens de CDC. Een paar dagen na de ziekte ontwikkelen mensen ook uitslag en vlekken in hun mond.

Mensen jonger dan 5 of ouder dan 20 hebben meer kans om complicaties te ervaren die soms ernstig kunnen zijn. Longontsteking gerelateerd aan mazelen is de meest voorkomende oorzaak van sterfgevallen toegeschreven aan mazelen. Andere complicaties zijn onder meer encefalitis of zwelling van de hersenen, vroeggeboorte en complicaties op de lange termijn, zoals subacute sclerosing panencephalitis.

Bron:

ORTHODOX JEWS ARE HOSTING ‘MEASLES PARTIES,’ NEW YORK OFFICIALS SAY AS THEY ORDER VACCINATIONS TO STOP OUTBREAK

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1146 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Orthodoxe Joden besmetten opzettelijk hun kinderen met mazelen zeggen New Yorkse ambtenaren die nu vaccinaties verplicht gesteld hebben om de uitbraak te stoppen

 1. Elisabeth // april 12, 2019 om 12:24 //

  Slim van die joodse mensen, eenmaal mazelen gehad, je leven lang immuun. Is trouwens ook heel goed voor je weerstand. Inentingen tegen mazelen brengt alleen maar ellende op, je moet later weer worden ingeënt en je weerstand is naar de knoppen om niet te spreken van andere kwalen die je daardoor oploopt. Trouwens inentingen betekend niet dat je beschermt bent.

  Like

 2. Vincent Meijer // april 12, 2019 om 14:21 //

  in de vaccins zit allemaal rommel, wil je niet weten. weten sommige van hen wel. doet fenixx wel/niet aan antroposofische verdunning?

  Like

 3. Elisabeth // april 12, 2019 om 14:46 //

  Ik ben niet tegen bepaalde inentingen, er zijn ook zeer bedreigende ziektes. Mazelen is normaal een onschuldige kinderziekte. Door de vaccinaties veranderen ze een onschuldige virus in een levensbedreigende virus en dat is misdadig. Veel vaccinaties helpen/beschermen niet of zijn ronduit gevaarlijk. Het gaat veel meer om geld te verdienen dan dat ze de gezondheid willen verbeteren.

  Like

 4. Mazelen is meestal onschuldig en het geeft een levenslange bescherming als je het eenmaal hebt gehad.
  Wordt je door de farmaceutische industrie ingeënt omdat je de ziekte nog niet had,heb je grote kans dat je het alsnog krijgt en dan ben je ook nog eens veel zieker.
  Dus laat je niks aanpraten door die criminele farma,gaat hun enkel om de winst.

  Like

 5. vonpuffelen // april 12, 2019 om 15:58 //

  De effectiviteit van een “mazelen vaccin”.
  http://www.whale.to/vaccines/MeaslesDeathsbyPopulation1901-95.pdf

  Like

 6. Wie heeft Niburu hier losgelaten?

  Like

 7. mazelentov

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Orthodoxe Joden besmetten opzettelijk hun kinderen met mazelen zeggen New Yorkse ambtenaren die nu vaccinaties verplicht gesteld hebben om de uitbraak te stoppen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s