Nieuw

Meten met twee maten – regering achter klimaatspijbelaars, geldboete voor moskee-spijbelaars

Islamitische gerechtigheid: sharia-rechters veroordelen "in principe" confessioneel tot moskeebezoek

ter illustratie

“De juridische schijnvertoning over het naar school gaan in een moskee is ten einde gekomen. De ouders van een leerling moeten een boete betalen omdat ze hun zoon niet naar school hebben gestuurd toen een bezoek aan een moskee was gepland”, meldt het juridische online tijdschrift Legal-Tribun-Online.

Het Oberlandesgericht Sleeswijk-Holstein had een beroep tegen de beslissing van de plaatselijke rechtbank verworpen. Nu moeten de ouders, die hun zoon een moskeebezoek bespaarden tijdens een schoolreisje, 50 euro betalen. Dit maakt de beslissing juridisch bindend.(Beschl. v. 04.04.2019, Az. 1 Ss OWi 177/18 (63/19)).

De toen 13-jarige leerling van de 7e klas van het Kronwerk Gymnasium in Rendsburg zou in 2016 in het kader van een geografische excursie een islamitisch cultureel centrum en een moskee bezoeken. De niet-confessionele ouders weigerden uit overtuiging om hun kind bloot te stellen aan de islamitische invloedssfeer. Vooral omdat de moskee wordt onderhouden door de radicale islamitische beweging Milli-Görüs. De linkse school zette uiteindelijk een juridisch proces in gang, wat uiteindelijk leidde tot een boete van 300 euro. Vanwege “schoolverzuim”. Maar in waarheid waarschijnlijk om politieke redenen, omdat de ouders zijn aangewezen als opponenten van de islam en leden van de burgerbeweging Pax Europa.

Volgens SHZ formuleerde hun advocaat de weigering van de ouders als volgt: “Gezien een groot aantal islamitisch gemotiveerde gewelddaden – zoals de advocaat in een verklaring schrijft – wilden de ouders hun kind niet “sturen naar mensen die hem als zogenaamde ongelovige verachten”. Na de verwerping van de boete kwam de zaak eerst terecht bij de districtsrechtbank van Meldorf, waarna het Hoger Regionaal Gerechtshof nu de “godsdienstvrijheid van kerkgenootschapsloze mensen” afschafte ten gunste van radicale islamisten en Erdogan-aanhangers en hun vijfde kolom. De vrijheid van godsdienst is eenrichtingsverkeer. Niet-religieuze mensen moeten moskeeën bezoeken, maar de dierenbeschermingswet wordt ingetrokken ten gunste van bloedige halalregels. Zoals de Imam van Izmir zei: “Wij zullen over u heersen met uw eigen wetten”. De meest fanatieke voorstanders van de politieke islam zitten in de rechtbanken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Meten met twee maten – regering achter klimaatspijbelaars, geldboete voor moskee-spijbelaars – LekwaalMedia.nl
  2. Parents fined for dodging child’s school trip to mosque – while school-day climate marches are encouraged – Rise Of The Everyman

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s