Nieuw

Linkse leraren willen niet werken op scholen met immigranten

Want negertjes en moslims zijn hartstikke leuk, zolang ze op een foto staan met een vliegje in hun oog en in Afrika wonen.

Of als je er jezelf mee op de borst kunt slaan hoe tolerant je wel niet bent en jouw immigratiepartij ze bij blank arbeidersplebs in de wijk huisvest. Maar ze moeten natuurlijk niet te dicht in de buurt komen.

En negertjes en moslims verheffen is helemaal prachtig, zolang je het maar met de mond kunt belijden en het niet daadwerkelijk zelf hoeft te doen, want dan heeft de deugmeute er in ene niet zo’n zin in.

NOS:

Scholen waar meer dan driekwart van de leerlingen een niet-westerse migratieachtergrond heeft, hebben vijf keer zoveel last van het lerarentekort als scholen waar minder dan een kwart van de leerlingen een niet-westerse migratieachtergrond heeft. Dat is een van de conclusies uit het rapport De Staat van het Onderwijs.

Leerlingen presteren steeds slechter, niveau’s worden naar beneden bijgesteld, vakken die er toe doen hollen achteruit en zijn vervangen door onzinvakken als burgerschapsonderwijs, maar het rapport formuleert het als iets positiefs:

De onderwijsinspectie ziet ook een positieve ontwikkeling: het gemiddelde niveau van het onderwijs wordt vastgehouden. Leerlingen halen op hogere niveaus diploma’s, er is een lagere jeugdwerkloosheid en de aandacht voor burgerschapsonderwijs neemt toe. Tegelijkertijd gaan de prestaties van leerlingen bij de vakken taal en rekenen langzaam achteruit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Linkse leraren willen niet werken op scholen met immigranten

 1. antiislamnu // april 11, 2019 om 21:53 //

  Ja als het te dicht bij ze in de buurt komt dan hebben ze er geen zin in mooie voorbeeld is die Halsema

  Liked by 2 people

 2. Veni Vidi Foetsie // april 12, 2019 om 08:11 //

  Als over tien jaar een onderzoek zou worden gedaan naar het IQ van de Nederlandse burger dan zal men concluderen dat onder het regime van Rutte het IQ van 101 naar 92 is gegaan. Dat is best wel een verdienste, enkel Pol Pot kreeg dat in de afgelopen eeuw voor elkaar.

  Liked by 3 people

 3. Veni Vidi Foetsie // april 12, 2019 om 08:13 //

  Herstel, Merkel heeft beter gescoord, bijna een derde van de bevolking denkt daar dat Nivea uit het blikje moet worden gelikt.

  Van “Wirtschaftwunder” naar “ganz darunter….”.

  Liked by 2 people

 4. syberspees // april 12, 2019 om 09:27 //

  Die linkse mensen toch!?! Eerst met alle geweld die zooi binnenhalen, want het zijn mensen dit en oehoeoe het zijn mensen dat. En boos dat ze werden als je er naar vroeg. En moet je nou is kijken? Ze geven het gewoon op
  En het hele westen zit met de teringzooi opgescheept

  Liked by 1 persoon

 5. Ze zullen wel slechte ervaringen hebben, misschien zou men eens iets aan de oorzaak van het probleem kunnen doen ipv met een vingertje naar de leraren te wijzen.

  Like

 6. Wel erg hypocriet, wie A zegt moet ook B zeggen…of zouden die leraren gewoon rechts zijn maar dat door de opgedrongen linkse politieke correctheid niet mogen/durven uiten?

  Like

 7. Het zal dat zijn Petra.
  We moeten allemaal schijnheilig doen of ze draaien de geldkraan dicht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s