Nieuw

Lage intelligentie moet straf in Engeland ontlopen

In Engeland en Wales stelt de Veroordelingsraad voor dat mensen met een “lichte mate van ontwikkelingsachterstand” niet gestraft moeten worden, zelfs niet voor gewelddadige misdaden. Criminelen met een laag I.Q. kunnen rekenen met milde of geen gevangenisstraffen onder de nieuwe richtlijnen die aan rechters en magistraten worden uitgevaardigd. Dit betekent dat migranten uit onder andere Afrika vaak hun straf zullen ontlopen omdat ze zo’n laag IQ hebben.

Het klinkt als nepnieuws, maar het is echt waar: De Veroordelingsraad (The Sentencing Council) van Engeland en Wales heeft nieuwe richtlijnen ontwikkeld die suggereren dat mensen met lage intelligentie straffen voor gepleegde misdrijven moeten vermijden, waaronder gewelddadige misdaden.

Voorheen was het de gewoonte om de rechtbanken te adviseren om raciale etnische minderheden mild te veroordelen, omdat men moest aannemen dat etnisch-culturele minderheden lijden onder “racisme” dat hun gedrag beïnvloed en hen dus niet volledig verantwoordelijk voor hun misdaden maken.

Nu gaat de Veroordelingsraad van Engeland en Wales nog een stap verder. Mensen met een beperkte mentale capaciteit of leerstoornissen, posttraumatische stress of dementie kunnen zware straffen zoals gevangenisstraf vermijden.

Het geldt ook voor mensen die gediagnosticeerd zijn, of kunnen worden, met autisme en dyslexie. Evenmin worden deze personen in verschillende mate geacht niet verantwoordelijk te zijn voor hun misdaden en dienen zij daarom voor hun misdrijf mild of niet gestraft te worden.

De nieuwe richtsnoeren zal de mate van verantwoordelijkheid van criminelen bij het plegen van misdrijven beoordelen.

In de richtlijnen wordt voorgesteld om na te gaan of de toestand van de dader op het moment van het misdrijf werd verergerd door alcohol of ander drugsgebruik, wat in dat geval de vonnissen kan verlichten, en of de misdadiger tijdig de juiste behandeling of zorg heeft gekregen, zodat hij of zij anders zogezegd geen misdrijven zou hebben gepleegd.

Hetzelfde geldt voor de beoordeling van de mate van “inzicht” die de misdadiger kan hebben gehad tijdens zijn handelingen en de gevolgen daarvan toen hij het misdrijf pleegde.

Perfecte oplossing voor rasvreemdelingen
Lage intelligentiequota (IQ) en andere oorzaken van mentale retardatie zijn met de nieuwe richtlijnen een pluspunt en vertegenwoordigen een voordeel wanneer men wordt geconfronteerd met justitie.

– Op basis van beoordelingen van mentale achterstand kan men vaststellen dat een “een lichte mate van mentale achterstand” een intelligentiequota tussen de 55 en 70 is, zegt Sven Longshanks op Radio Aryan, gebaseerd op gevonden materiaal uit de Duitse World Data Info.

– In Pakistan ligt het gemiddelde IQ op 82. Nigeria staat op 70. Maar er zijn veel landen met een lager gemiddeld IQ dan 70 en zijn allemaal in Afrika, gaat Longshanks verder.

Het rapport over de verdeling van de IQ-niveaus geeft ook aan dat tussen 75 en 80 procent van de oorzaken van mentale achterstand erfelijk zijn. Ze zijn dus biologisch. 20-25 procent is te wijten aan organische defecten, zoals chromosoomafwijkingen en hersenbeschadiging.

– 75-80 procent is dus erfelijk, biologisch gezien. Dat is wat raciaal is. Dit betekent dat, volgens de nieuwe criminele richtlijnen, de gemiddelde Nigeriaan niet gevangen moet worden gezet als hij gewelddadige misdaden pleegt, omdat hij een “lichte mate van mentale achterstand” heeft.

Eritrea, waar Abraham Ukbagabir vandaan komt – de man die wraak wilde nemen op alle Zweden en in 2015 in een IKEA in Zweden een vrouw en haar zoon vermoordde omdat ze er Zweeds uitzagen – is een land met een gemiddeld IQ van 63. Met dezelfde richtlijnen in Zweden als het voorstel dat nu in Engeland en Wales is voorgelegd, zou hij waarschijnlijk gevangenschap voor de dubbele moord hebben vermeden.

– Equatoriaal-Guinea ligt op een van IQ 56, gaat Longshansks verder.

Hordes van deze raciale vreemden met een over het algemeen lage IQ-ratio verhuizen naar het westen, en Longshanks is van mening dat links het bij het verkeerde eind heeft als ze beweren dat alle mensen gelijk zijn geschapen.

Er zijn grote problemen met oneerlijke beoordelingen jegens criminelen, waar de gelijkheid voor de wet al lang niet meer van toepassing is.

– Behalve het voornemen om misdadigers uit Afrika en het Midden-Oosten vrij te laten en tegelijkertijd blanke mensen met een hoge mate van intelligentie voor misdaden in de gevangenis te gooien, lijkt het een plan om een ​​land te vernietigen: Blanken moet opgesloten zitten voor zo weinig als een racistische opmerking op het internet, terwijl raciale uitheemse moordenaars bij voorkeur vrij in de stad moeten rondlopen om elkaar en de blanke bevolking te vermoorden, becommentarieert Sven Longshanks de nieuwe richtlijnen van de  Veroordelingsraad.

Bron:

Proposals for sentencing offenders with mental health conditions published
CRIMINAL MINDS Crooks with low IQ or dyslexia could get let off with softer jail sentences under new guidelines
Judges given new sentencing guidance for criminals with mental illnesses and learning difficulties
The Low IQ ‘Get Out of Jail Free’ Card
IQ compared by countries

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Lage intelligentie moet straf in Engeland ontlopen

 1. Republikein // april 11, 2019 om 17:00 //

  En ons wacht de doodstraf want in tijden van oorlog bestaat die nog😂

  Like

 2. Fransdo // april 11, 2019 om 17:24 //

  Dit is inderdaad geen nepnieuws. Sterker nog, in Nederland is dat al jaren lang de praktijk. Het verschil tussen Engeland en Nederland is dat men het daar nu aan de grote klok hangt en hier in Nederland (nog) niet. Dat is ook de reden dat Wilders vervolgd wordt voor zijn ‘minder, minder, minder’- uitspraak en een AFA-figuur die roept ‘dat als je Thierry dood wilt schieten zeg dan paf’ niet vanwege zijn ‘beperkte mentale capaciteit’ oftewel zijn ‘lichte mate van mentale achterstand” waar overigens meer mensen ter Linkerzijde last van hebben.

  Voorbeelden: de Zwarte Pietendiscussie waar de anti’s ongestoord kunnen gaan en staan waar ze willen en Kinderfeestjes mogen verstoren waar het hen maar uitkomt. Maar oh wee als jij je daar tegen verweert dan word jij veroordeeld. Omgekeerd, als Pegida tijdens Ramadan een BBQ-party wil houden voor een moskee dan mogen ze dat feestje juist niet verstoren. Hoe krom maar ook duidelijk wil je het hebben?

  Tot slot, denken jullie nou echt dat een bedenkelijke club als DENK vervolgd zal gaan worden voor hun ‘beperkte mentale capaciteit’ oftewel hun ‘lichte mate van mentale achterstand”.

  Zo ja, dream on!
  . https://www.telegraaf.nl/nieuws/2198595/wilders-dit-gaat-honderd-keer-te-ver

  Conclusie: feitelijk loopt Engeland nog een paar jaar achter in vergelijking met Nederland.

  Like

 3. Dit lijkt mij wel een goede beschrijving van een omvolkingsplan van de elite.

  Mits… je aan dat soort geplande zaken geloof hecht.( Ik probeer me behoedzaam uit te drukken…zit te ontspannen met een glas…)

  Ja toch?

  Verder, plachten wij in Nl zwakbegaafden (daar hebben we het nu denk ik toch over?) voor hun eigen geluk onder te brengen, in, voor hun welzijn, bedoelde instellingen.
  Al dan niet open of gesloten (afhankelijk van de behoefte van de maatschappij en de cliënt) win win dus.

  Btw..ik heb last van dyscalculie en drink weleens een glas whiskey (teveel) telt zoiets ook mee?

  Like

 4. Er zijn ook mensen met lage intelligentie die in de jostiband spelen of zingen in de kerk, die zijn lief. Dus ook daar is goed en kwaad, en kwaad wordt bestraft, dat is nu eenmaal zo

  Like

 5. Fransdo // april 12, 2019 om 08:50 //

  Iemand die in de Jostiband speelt wordt inderdaad niet gestraft. Klopt. Maar iemand die Sinterklaas-Kinderfeestjes verstoort ook niet. En juist dat is het kwalijke. De overheid maakt wat dat betreft geen onderscheid tussen goede mentale gehandicapten en kwade mentale gehandicapten. Beiden gaan vrij uit. De uitzondering is als je behoudend of ook wel rechts bent. Dan mag je niet alleen niets maar word je ook nog vervolgd voor je uitspraken.

  Like

 6. Ja dat klopt Merel, mij hebben ze ooit eens gevraagd om misdienaar te worden en ik had toen ‘nee’ gezegd.
  Hoge intelligentie dus, want voor een aai over mijn bol liet ik mij niet voor de katholieke kerk spannen, en gelukkig maar, als je de verhalen hoort die boven gekomen zijn…
  Hoge intelligentie hier!

  Like

 7. Ben het met Fransdo en jullie in het algemeen wel eens… Dat Antifa en al die andere (groene) terroristen een kinderfeest als Sinterklaas mogen verstoren.
  Maar ze zijn de ‘Sinterklaas-verstoringscampagne’ al van daarvoor aan het boycotten. Het is begonnen met de zwarte-pieten-zieligheid.
  Geef ze een arm, en ze nemen je vagina.
  Een kinderfeest verstoren zet kwaad bloed bij de ouders, die erop willen gaan motten, (als jij ons feest verstoord, dan verstoren wij jouw feest) om dan te constateren dat de politie hen beschermt terwijl hetgeen er gebeurt onwettig is.
  Inderdaad een bijna totalitaire politiestaat.

  Like

 8. Republikein // april 12, 2019 om 14:11 //

  Als je een gekke daarop aanspreekt beweert ie steevast het omgekeerde, jij bent gek, loop graag achter iemand, nooit voorop.

  Like

 9. Wanneer de intelligentie zo laag is dat je met barbaren Vandoren hebt die op alles kruipen wat beweegt, kan je hen beter niet mengen met geciviliseerde beschavingen.

  Zijn allemaal doekjes voor het bloeden, de Merkel-atti(dhimmi)tude.
  Halloo!
  Het gaat hier over levens.
  Overigens hebben wij Europeanen nooit inspraak gehad op de ongebreidelde illegale immigratie van moslims en Afrikaanse negers.
  Van mij mag Rusland een bommetje op Brussel gooien.
  Ook ondemocratisch, volledig volgens de nieuwe EU wet welke erop gericht is zijn eigen volk te genocideren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lage intelligentie moet straf in Engeland ontlopen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s