Nieuw

Dems rage against Barr for backing claims of Trump campaign ‘spying’ by FBI

Prominent Democrats lined up to hammer Attorney General Bill Barr for testifying Wednesday that federal authorities had spied on the Trump campaign in 2016, with one top House Democrat charging that Barr is not acting “in the best interest of the DOJ or the country.”

“I think spying did occur,” Barr said during the explosive hearing before a Senate Appropriations subcommittee. “The question is whether it was adequately predicated. …Spying on a political campaign is a big deal.”

FOX >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9814 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Trackback / Pingback

  1. Dems rage against Barr for backing claims of Trump campaign ‘spying’ by FBI – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s