Nieuw

Als gevolg van de escalerende situatie op de Balkan: Oostenrijk breidt de grenscontroles uit

Gezien de escalerende situatie aan de grens tussen Griekenland en Noord-Macedonië voelt de Oostenrijkse regering zich gedongen om haar grenscontroles te handhaven.

FPÖ-minister van Binnenlandse Zaken Kickl heeft nu duidelijk gemaakt: “Wij zullen onze grenzen met Slovenië en Hongarije blijven controleren. Bovendien moet de infiltratie van terroristen en terugkeerders via de vluchtelingen- en migratieroutes worden voorkomen”.

De media citeerden ook een deskundige van het ministerie van Kickel: “Een doorbraak naar Noord-Macedonië zou een fatale aanzuigende werking hebben. Er zijn momenteel 70.000 vluchtelingen en migranten op de Balkan – 60.000 in Griekenland en 10.000 in Servië en Bosnië en Herzegovina”.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Kickl zou het een totaal verkeerd signaal zijn om nu te stoppen met het uitvoeren van grenscontroles. Daarom heeft Oostenrijk een brief gestuurd naar de Europese Commissie over de uitbreiding van de interne grenscontroles. Kanselier Kurz (ÖVP) bevestigde ook aan de media: “De gebeurtenissen in Griekenland zijn zorgwekkend. Oostenrijk zal daarom waakzaam blijven en aan zijn grenzen op alles voorbereid zijn”.

Bron:

Wegen eskalierender Lage auf dem Balkan: Österreich verlängert Grenzkontrollen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Als gevolg van de escalerende situatie op de Balkan: Oostenrijk breidt de grenscontroles uit

 1. Sinds Wanneer krijg Ik ongevraagd iedereens posts in mijn email?
  Sinds gisteren.
  Nochtans staat op de WordPress-pagina dat deze geblokkeerd worden.

  Liked by 1 persoon

 2. In het spamfilter weer?
  Daar ik toch geen antwoord op krijg, zoals het bericht aan Skeeter, en het daarbijhorende gevoel dat je ongewenst bent, zal ik mijn WordPress account opzeggen.
  Teveel chizzle achter de schermen gaande.

  Like

 3. @Chip // april 11, 2019 om 12:09

  Geen Chip in het spamfilter te zien.

  Like

 4. Ja zie het, was wat voorbarig.
  Ik had melding gemaakt van een bericht in het spamfilter aan Skeeter en dat bericht is er nooit opgekomen.
  Krijg plots berichten van elke gebruiker op mijn e-mail en kan op de WordPress-pagina zelf niet inloggen met mijn account-> verkeerd paswoord.

  Like

 5. Ik kan wel inoggen op de site zelf, maar via WordPress is het paswoord ‘verkeerd’.

  Like

 6. Hier kan Duitsland een voorbeeld aan nemen

  Like

 7. Het komt waarschijnlijk door oplichters, welke mijn e-mail hebben en deze volspammen, alsook mijn gsm nr via Whatsapp want tot voor kort kreeg ik regelmatig telefoon van illegalen welke hopeloos mijn paswoord trachten te achterhalen.
  Ik heb de naam van mijn e-mail-adres dus goed gekozen, als vliegen worden ze erdoor aangetrokken, waarna zij zelf mijn e-mail weerspiegelen.
  Blijf er weg!
  Het is ondergronds oorlog, ik kan me de hongerige blikken achter de schermen naar mijn bezittingen voorstellen, en dan met name de paswoorden van de belangrijke accounts.
  Ze bellen niet meer, ik heb dat kei goed opgelost.
  En nu zijn die hopeloos, waarschijnlijk elk bericht dat van mij uitkomt onderscheppend en uitpluizend…

  On General topic: De EU is wakker!
  Jammer dat je het eerst in je portemonnee moet voelen eer je de poppenkast ziet.
  De MSM lijkt wat toegeeflijker en ‘eerlijker’ door ook te belichten wat er in GB gaande is, maar aan de andere kant conditioneren die gewoon verder met een artikel over een jonge vrouw welke te veel wist en daardoor een kruisboogpijl in haar hart kreeg.
  “We hadden haar gewaarschuwd,” stelde haar vader, “Ze wist te veel.”

  Ik heb het hele artikel niet gelezen, ik laat niet graag dicteren hoe ik moet denken, maar alleen al hoe wanhopig de MSM hierbij overkomt.
  Europa is wakker.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Als gevolg van de escalerende situatie op de Balkan: Oostenrijk breidt de grenscontroles uit – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s