Nieuw

Zweden jaagt op christelijke vader die zijn kinderen uit islamitisch pleeggezin haalde en naar Polen vluchtten

Fotocollage © Samhällsnytt

Een Russische man van in de veertig is door de Zweedse overheid voor het gerecht gedaagd en wordt gezocht voor een “ernstige misdaad”. De man heeft zijn kinderen naar Polen gebracht om asiel aan te vragen nadat de kinderen in een moslimfamilie in Zweden waren geplaatst.

De Rus, Denis Lisov genaamd, kwam zeven jaar geleden naar Zweden. In verband met het feit dat zijn vrouw door een mentale ineenstorting werd getroffen, zorgde de sociale dienst voor zijn drie dochters, omdat Lisov als werkloze niet in staat werd geacht om voor hen te zorgen.

De Zweedse autoriteiten plaatsten vervolgens de dochters – die respectievelijk 4, 6 en 12 zijn – bij een islamitisch pleeggezin op 400 km van het huis van hun ouders.

De wanhopige vader ontvoerde vervolgens zijn dochters uit het islamitische pleeghuis om ze naar Rusland te brengen. Nadat Zweden de kinderen als vermist had opgegeven, werd hij echter in Polen aangehouden – waar hij voor zichzelf en zijn dochters asiel aanvroeg.

Vorige week kreeg Lisov rechtvaardiging van een Poolse rechtbank, die in een tussentijdse uitspraak heeft vastgesteld dat de Zweedse sociale dienst een EU-verdrag heeft geschonden dat het plaatsen van kinderen in een cultureel vreemde omgeving verbiedt.

LEES OOK: Zweedse sociale dienst dwong drie christelijke kinderen in een moslimgezin – de vader nam de kinderen en vluchtte naar Polen

– De kinderen hebben een zeer sterke band met de vader en toen ik met de kinderen sprak, vertelden ze dat ze bij hun vader willen blijven, van hem houden en niet van hem gescheiden willen worden, aldus rechter Janeta Seliga-Kaczmarek.

De beslissing werd ook geprezen door de Poolse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudziński.

Vandaag werd Denis Lisov in zijn afwezigheid gearresteerd door de districtsrechtbank van Örebro. Hij wordt verdacht van grove eigenmacht over kinderen.

Volgens het Zweedse staatskanaal SVT is het feit dat het misdrijf als grof wordt beschouwd te wijten aan “het feit dat de kinderen kwetsbaar zijn en zich moeilijk kunnen verzetten, dat zij in verzorging waren en dat hij hen naar het buitenland heeft gebracht”.

Bron:

Sverige jagar pappa som flydde till Polen med sina barn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweden jaagt op christelijke vader die zijn kinderen uit islamitisch pleeggezin haalde en naar Polen vluchtten

 1. syberspees // april 10, 2019 om 18:26 //

  Volgens mij is hoe de zweden handelen gewoon ordinaire kinderroof. En gezien waar de kinderen terecht kwamen ook gewoon kindermishandeling

  Like

 2. Zweden, de gekste

  Like

 3. skeeter // april 11, 2019 om 05:13 //

  Als je dit 30 jaar geleden voorspelde werd je onmiddelijk debiel verklaard

  Like

 4. christ Kanters // april 11, 2019 om 10:35 //

  Heel veel respect voor deze vader , als je weet dat je dochters met hun 10 al gevaar lopen misbruikt te worden , door de moslims traditie , is het begrijpelijk dat hij dit heeft weten te voorkomen , gelukkig is er een land Polen , met christelijke waarde , die hem helpt , vraag mij af of het hier ook zo af zou lopen , met die knuffelaars , voor de verkeerden.

  Like

 5. Gebonden aan absurde regeltjes, welke zo prominent zijn dat het gezond verstand heeft moeten plaats ruimen.
  Waar is de menselijkheid van de ‘mensenrechtenorganisaties’ dat de vader zijn kinderen tegen islamitische indoctrinatie wil beschermen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden jaagt op christelijke vader die zijn kinderen uit islamitisch pleeggezin haalde en naar Polen vluchtten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s