Nieuw

Verzoek brengt het aan het licht: VN en EU geven Prepaid-kaarten aan asielzoekers

In september 2015 werd Duitsland, net als een aantal andere Europese landen, als gevolg van de verwoestende grensopening door kanselier Angela Merkel het slachtoffer van een ongekende asielzoekerstsunami. De media en gevestigde politici probeerden de ramp aan het publiek te verkopen als een puur humanitaire aangelegenheid – bij de meeste “vluchtelingen”, kregen we te horen, ging het alleen maar om een beter leven of op de vlucht voor oorlog en ellende.

Maar dat is slechts de helft van de waarheid. Sinds 2016 hebben onafhankelijke media, met name in Zuidoost-Europa, onthuld dat de massale toestroom van “vluchtelingen” grootschalig wordt gesteund door de Verenigde Naties, de EU en linkse NGO’s. Dit gaat zelfs zo ver dat er op grote schaal Prepaid MasterCard-kaarten worden afgegeven aan asielzoekers, die vanaf het moment dat ze de grens naar Griekenland overstaken veel meer geld dan hun loon in eigen land kregen. Het resultaat: de geprivilegieerden meldden onmiddellijk hun financiële geldzegening via de mobiele telefoon aan hun thuisland – en voedden zo de verdere toestroom van migranten naar Europa. De reguliere media en zogenaamde factcheckers probeerden destijds relevante berichten in diskrediet te brengen als “nepnieuws”.

Maar dit is echter niet het geval. Nu heeft zelfs de Europese Commissie, in antwoord op een schriftelijke vraag van NPD-parlementslid Udo Voigt, uitdrukkelijk bevestigd dat binnen slechts drie jaar – tussen 2016 en 2018 – het ongelofelijke bedrag van 122 miljoen euro door Prepaid-MasterCard-kaarten aan asielzoekers in Griekenland was uitgedeeld. Volgens de Commissie werd het bedrag verdeeld over ten minste 90.000 begunstigden, d.w.z. elke begunstigde ontving gemiddeld 1.355 euro. Ter vergelijking: het gemiddelde maandloon in Syrië is 300 euro.

– Migratie is dodelijk – dat weten we niet alleen sinds gisteren. Nieuw is echter dat de VN en de EU hier in belangrijke mate verantwoordelijk voor zijn. Dit onbegrijpelijke verraad aan het leven en de toekomstbelangen van de Europeanen mag men niet vergeten en mag men zich niet toegeeflijk opstellen, verklaarde de Duitse afgevaardigde.

Bron:

Anfrage bringt es an den Tag: UN und EU verschenkten Prepaid-Karten an Asylanten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Verzoek brengt het aan het licht: VN en EU geven Prepaid-kaarten aan asielzoekers

 1. Hopelijk krijgen we ooit de kans de landverraders tegen de muur te zetten na een snel proces.

  Liked by 3 people

 2. Jack vanderVeen // april 10, 2019 om 15:25 //

  Gemiddeld loon in Syrië is 300euro? Ik ben benieuwd welke bron dat verkondigd. Dit is het minimum loon in Turkije reeds.

  Like

 3. @Stef, te humaan. Persoonlijk zie ik ze liever wegrotten in een of andere hele diepe kerker. Die hebben we vast nog wel ergens…

  Like

 4. Raveltje // april 10, 2019 om 21:18 //

  Hebben ze in Griekenland uitgedeeld?
  Dus daar ging het pensioensgeld uit Nederland naar toe.

  Liked by 1 persoon

 5. Het is te schandalig voor woorden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s