Nieuw

Twitter verwijderd Tump’s campagne-tweet met Batman-muziek

Twitter heeft een campagnefilm gecensureerd die de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter heeft gepubliceerd. Dit nadat Warner Bros klaagde dat het filmpje auteursrechtelijk beschermde muziek uit de Batman-film ‘The Dark Knight Rises’ bevatte.

“Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit en daarna dan noemen ze je racist. Donald J. Trump, je hebt laten zien dat ze ongelijk hadden”, leest de tekst van Trump’s campagnevideo.  In de clip was het lied van de componist Hans Zimmer te horen: “Why do we fall?” Uit de film The Dark Knight Rises (2012). Dit heeft ertoe geleid dat de filmgigant Warner Bros de video aan Twitter heeft gerapporteerd, die in enkele uren de weergave van de clip in het bericht van Trump had geblokkeerd .

“De campagnevideo maakt illegaal gebruik van de filmmuziek van Warner Bros. van The Dark Knight Rises. We werken met geschikte legale kanalen om het te verwijderen”, schrijft het filmbedrijf in een verklaring.

Trump is eerder gestraft voor het schenden van de Twitter-regels van copyrightinbreuk toen hij een mem-video publiceerde met REM’s nummer “Everybody Hurts”. Voorheen hebben Prince, Pharrell Williams en Rolling Stones geklaagd dat Trump hun muziek gebruikt in zijn campagnes, schrijft RT.

Bron:

Dark Knight fails: Trump slapped with copyright strike after tweeting campaign ad with Batman music

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Twitter verwijderd Tump’s campagne-tweet met Batman-muziek – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s