Nieuw

Schandalige uitspraak in Duitsland: Rechter stuurt hongerende gepensioneerde vrouw (85) naar de gevangenis

Foto ter illustratie. © Flickr/Fria Tyder

Omdat haar magere pensioen niet voldoende is om te overleven, heeft een 85 jarige gepensioneerde uit Beieren voedsel en cosmetica uit een supermarkt gestolen. Het Merkel-regime had geen genade voor de hongerende dame en heeft haar vier maanden gevangen gezet. Illegaal aangekomen criminelen worden daarentegen herhaaldelijk losgelaten.

Het leven in Duitsland wordt steeds moeilijker, vooral voor ouderen. Pensioenen die veel te laag en nauwelijks toereikend zijn om te overleven, zijn de reden waarom steeds meer ouderen honger lijden. Als je een voedselbank in de buurt hebt, kun je daar met een beetje geluk wat eten krijgen. Maar dergelijke aanbiedingen zijn lang niet voor iedereen beschikbaar.

De 85-jarige Ingrid M., die in een rolstoel zit, is ook een van de hongerende gepensioneerden in ons thuisland. In een land waarnaar men graag emigreert, is er geen geld meer over voor de oudere bevolking. Ingrid M. voelde zich daarom genoodzaakt om haar nood te verhelpen door voedsel uit een supermarkt te stelen. Ook een paar producten van de cosmetica-afdeling vonden hun weg naar de handtas van de vrouw.

Wegens de diefstal van goederen ter waarde van slechts één keer 18 euro heeft de regionale rechtbank Memmingen (Beieren) nu een keiharde veroordeling tegen de bejaarde geveld. De 85-jarige vrouw moet vier maanden in de gevangenis. Begrip voor de situatie van de verdachte heeft de rechtbank niet.

– Steeds weer probeert de verdachte de zaak goed te praten dat ze door honger voedsel heeft gestolen. Maar er werd niet alleen voedsel maar ook cosmetica gestolen, zei de aanklager in zijn pleidooi en eiste zelfs een half jaar gevangenisstraf voor de hoogbejaarde dame.

Terwijl diverse immigranten regelmatig van vakspecialist spontaan in dief muteren en dergelijke incidenten worden getolereerd, zelfs opzettelijk verhuld, slaat de rechterlijke macht met ijzeren vuist bij Duitse “daders” toe. Waar misdadigers die Duitsland illegaal zijn binnengekomen vrijgelaten worden, moet opoe Ingrid zonder omwegen in de gevangenis worden gezet. Zonder een migratiebonus wacht vandaag de dag in Duitsland rechtstreeks de gevangeniscel voor rolstoelgebruikers die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en niet van hun magere pensioen kunnen leven.

Bron:

Skandal-Urteil in Memmingen: Richter schickt hungerleidende Rentnerin (85) ins Gefängnis

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Schandalige uitspraak in Duitsland: Rechter stuurt hongerende gepensioneerde vrouw (85) naar de gevangenis

 1. Episeengezwel // april 10, 2019 om 15:28 //

  Het voordeel is wel dat zij 4 maanden gratis eten krijgt. Maar die rechtbank, daar moet een bom op!!

  Like

 2. Idd.Een moslim moordenaar in Berlijn: had een accute psychose; een moslim die een sociaal werkster vermoordde, handelde uit zelfverdediging.
  Die rechters doen wat Merkel opdraagt; net als in de jaren dertig…….

  Like

 3. Dat ze honger had kan ik me iets bij voorstellen, maar cosmetica? Misschien deodorant en kleefpasta voor je gebit
  Voor iemand vermoorden krijg je amper straf, goed zo Duitsland jullie gaan goed met de bejaarden om wacht maar tot Merkel 80 is en geen geld meer heeft,zoals het vrouwtje van Stavoren die schatrijk was en hoogmoedig deed en in 1 klap arm was, de mensen gaven haar niets

  Like

 4. veni vidi foetsie // april 10, 2019 om 19:26 //

  Ordnung muss sein !

  Like

 5. Deze dame heeft uit noodzaak terug moeten stelen wat de staat van haar gestolen heeft om de asielzoekers te pamperen; ze staat mijns inziens volkomen in haar recht. Het pluspunt is wel dat zij nu ook gratis 4 maanden gevoed wordt, net als die criminelen 🙂

  Liked by 2 people

 6. Ze heeft nu wel te eten en verzorging in de gevangenis.

  Like

 7. Omdat haar magere pensioen niet voldoende is om te overleven, heeft een 85 jarige gepensioneerde uit Beieren voedsel en cosmetica uit een supermarkt gestolen.

  Eyeliner voor de vitamines, lippenstift voor de calorieën, en een poedertje voor de stoelgang.

  Eet smakelijk op de parfum-afdeling.

  Like

 8. Het blijkt dat in Japan de situatie voor bejaarden zó schrijnend is, dat ze alleen maar gaan stelen om zo in de gevangenis terecht te kunnen komen, waar het veel beter vertoeven is dan in de buitenwereld…..

  Like

 9. Deze Duitse bejaarde kan altijd nog doen alsof ze bekeerd is naar het geloof van de wrede en de voorgetrokkenen….dan zijn alle problemen verdwenen als sneeuw boor de zon?

  Like

 10. Het zit in de gevangenis vol met moslims @Strike.
  Dit is er weer eentje die ze van de witte genocide-lijst kunnen schrappen.

  Like

 11. Heb geen medelijden met de Duitsers. Voorheen liepen ze achter Hitler aan en nu al jaren achter Merkel. Beiden fascisten.duitsland zal altijd een faschistisch land blíjven zit dat volk in de genen.

  .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Schandalige uitspraak in Duitsland: Rechter stuurt hongerende gepensioneerde vrouw (85) naar de gevangenis – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s