Nieuw

Politie weigert signalement te geven van daders steekpartij Zutphen – Privacy van buitenlandse daders is belangrijker dan Nederlandse slachtoffers

We berichtten er gisteren al over en nu geeft de politie ronduit toe dat ze zelf obstructie pleegt bij het onderzoek.

Zodat de daders alle tijd krijgen om te ontsnappen en het land te verlaten.

De Stentor:

De politie bevestigt dat het de beschikking heeft over camerabeelden waar de mogelijke daders op zijn te zien. ,,We gaan die beelden eerst intern delen”, reageert politiewoordvoerder Ruud Visser. ,,Pas wanneer we geen andere mogelijkheden meer hebben delen we de beelden met de buitenwereld. Dat is namelijk een zwaar middel met grote impact op de privacy van de verdachten.” Tot nu toe heeft de politie nog geen concrete tips binnengekregen over het steekincident.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. Politie weigert signalement te geven van daders steekpartij Zutphen – Privacy van buitenlandse daders is belangrijker dan Nederlandse slachtoffers – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s