Nieuw

Merkel weigert de grens te verdedigen tegen de aanstormende invasie

Gisteren schreven we dat er een leger klaarstaat van 70.000 uitkeringsveroveraars om West-Europa binnen te vallen.

Neprechtse minister Kickl (FPÖ) van Oostenrijk schreef een brief aan de EU wat die er aan dachten te gaan doen. Helemaal niks zeiden wij, want de EU is een volkerenmoordorganisatie belast met het uitroeien van de blanke Europeanen en moedigt elke invasie juist aan. De EU zou naar Frontex verwijzen voorspeldden we.

En precies dat doet Merkel als de AfD haar de vraag stelt of ze dit keer wel de Duitse grenzen gaat verdedigen tegen de invasie.

“Nee ik ga niet de grens verdedigen, want we werken al samen met Griekenland en Frontex werkt hard aan de zaak. Bovendien hebben we afspraken met Turkije (ze doelt op de niet werkende Turkije-deal die zij en Mark Rutte met de jihadist Erdogan gesloten hebben)”.

Merkel gaat dus niets doen zegt ze. En dat hebben ze ongetwijfeld ook gehoord in Griekenland en Turkije tot en met Afghanistan en zal dus weer fungeren, net als in 2015, als een open uitnodiging aan elke parasiet om hier binnen te vallen, onze huizen te stelen met medewerking van onze jihadcoalitie en ons sociaal vangnet leeg te vreten.

We zijn afhankelijk van onder andere Hongarije:

Dit Hongarije:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Merkel weigert de grens te verdedigen tegen de aanstormende invasie

 1. Hup Hongarije!
  Kokende motorolie!

  Like

 2. Waarom kan niemand op de wereld deze vrouw stoppen ? Net bericht burgerwacht ofzo in mijn straat ergens ingebroken,als ze te weinig geld hebben gaan ze inbreken, overvallen plegen enz
  Waar ben je potjandorrie wel veilig, op straat niet, in het OV niet, thuis niet

  Like

 3. de Elite wil deze vrouw niet stoppen KALERGI COUDENHOVE

  Like

 4. Deze heks vermoordt ons allemaal op deze manier…zij moet gestopt worden…we moeten haar met een trap onder d’r kont van het pluche af trappen…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Merkel weigert de grens te verdedigen tegen de aanstormende invasie – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s