Nieuw

Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massale migratie: “Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

Kardinal Robert Sarah

Kardinaal Robert Sarah is het hoofd van het liturgie-bureau van het Vaticaan en in traditionalistische kringen hoopt men dat hij op een dag de opvolger van paus Franciscus zal worden. Hij is van mening dat massamigratie een nieuwe vorm van slavernij is en dat degenen die proberen de Bijbel te gebruiken om dit te bevorderen een valse interpretatie van de Schriften overbrengen.

– Het is een valse exegese [Bijbelse tekstuitleg] om het Woord van God te gebruiken om de migratie te bevorderen. God heeft deze scheuren nooit gewild, zegt Sara in een interview met de Franse publicatie Valeurs Actuelles.

De kardinaal heeft bij verschillende gelegenheden controversiële uitspraken gedaan over zijn meer conservatieve visie op liturgische methoden, de islam, migratie en andere kwesties.

Europa het nieuwe Rome
In het artikel beschuldigt hij ook priesters en bisschoppen ervan dat ze zich vaag, wollig en onnauwkeurig hebben uitgedrukt om aan de kritiek te ontsnappen. Met betrekking tot de situatie in Europa is hij van mening dat de kerk niet moet instemmen met de toenemende acceptatie onder politici van massale migratie naar het traditioneel christelijke continent.

LEES OOK: Afrikaanse kardinaal betreurt de ontwikkelingen in Europa: “Andere culturen zullen het overnemen”

– Alle migranten die naar Europa komen, zijn berooid, zonder werk, zonder waardigheid… Is dit wat de kerk wil? De kerk kan niet meewerken aan deze nieuwe vorm van slavernij die een massale migratie is geworden. Als het Westen op deze fatale manier doorgaat, is het risico groot dat het door een gebrek aan geboortes zal verdwijnen en door buitenlanders zal worden binnengevallen, net zoals Rome door barbaren werd binnengevallen.

– Mijn land [Guinea] is voornamelijk moslim. Ik denk dat ik weet waar ik het over heb.

Bron:

Catholic cardinal calls mass migration ‘a new form of slavery,’ says Bible shouldn’t be used to promote it

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massale migratie: “Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

 1. Deze kardinaal heeft volkomen gelijk, hij weet waar hij over praat; helaas zal de politiek zijn verstandige woorden verachten 😦

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 10, 2019 om 15:06 //

  Deze kardinaal krijgt kater alleen witte rook indien hij zijn standpunten terugneemt en de satan laat spreken.
  Zo niet, zal de rook zwarter zijn dan ooit zwarte Piet zwart was.

  Like

 3. vonpuffelen // april 11, 2019 om 18:43 //

  Rome werd binnengevallen door barbaren die ze zelf hadden ontwikkeld maar die naar de baas gingen happen.
  Werden ze in eerste instantie gebruikt om Jeruzalem te veroveren voor de baas wat een backfire gaf, tegenwoordig worden ze door dezelfde club vooral ingezet tegen blanke ketters, protestanten e.d., misschien hebt u er al iets van gemerkt?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massale migratie: “Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s