Nieuw

IS-vervolging in Duitsland – Liet tot slavin gemaakt vijfjarig meisje van dorst omkomen

In München, Duitsland, is nu een rechtsproces tegen een vrouwelijke IS-terroriste gestart. Zij en haar man, een strijdende IS-terrorist, traden in 2014 tot de terroristische groep toe. ‘Jennifer W’, zoals de vrouw in de krant Spiegel wordt genoemd, wordt onder meer beschuldigd van deelname aan een terroristische groepering, voor wapencriminaliteit, voor moord en oorlogsmisdaden.

De nu 27-jarige ‘Jennifer W’ zou een geketend, tot slavin gemaakt vijfjarig Yazid-meisje buiten in de 45-graden hitte hebben achtergelaten totdat ze van dorst stierf.

‘Jennifer W’ en haar man zouden naar verluidt het kleine meisje en haar moeder hebben gekocht en ze als huishoudelijke slavinnen hebben gebruikt. Het meisje voelde zich echter slecht en was een bedplasser, dus was ze als straf buitenshuis geketend. Daar stierf ze in de hitte. De moeder van het meisje wordt als getuige opgeroepen.

De beschuldigde vrouw loopt nu het risico van levenslange gevangenisstraf, als ze op alle punten wordt veroordeeld. Het proces, dat vandaag begon, werd kort daarna verdaagd en gaat door op 29 april.

Bron:

In der Sonne angekettet bei 45 Grad

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on IS-vervolging in Duitsland – Liet tot slavin gemaakt vijfjarig meisje van dorst omkomen

  1. Het Zonnetje in huis. // april 10, 2019 om 14:19 //

    Triest ,hoe wreed kunnen sommige mensen zijn?Zo wreed dus !

    Like

  2. syberspees // april 10, 2019 om 17:02 //

    Jennifer !.?! Wat een klote teef zeg.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s