Nieuw

Hongarije: Het leger staat klaar en in staat om het land tegen de migrantentsunami te verdedigen

Volgens de Hongaarse regering zijn de talloze creditcards voor migranten en de migrantenkaravanen die in de Balkan wachten een bron van zorg. In tegenstelling tot de Europees commissaris voor migratie die nieuwe, veilige migratieroutes wil creëren en het idee verwerpt van een Fort Europa. Volgens minister Gergely Gulyás (Fidesz) wil de Hongaarse regeringspartij bij de Europese verkiezingen op 26 mei een resultaat bereiken dat de migratievriendelijke leiding in Brussel zal vervangen.

Brussel moet zo snel mogelijk stoppen met het creditcardprogramma voor migranten, zei Gergely Gulyás tijdens een persconferentie deze week in Boedapest. De minister vreest dat potentiële terroristen misbruik zullen maken van de creditcards. Naar zijn mening is het schandalig en onaanvaardbaar dat de EU hun “vlucht” met geld steunt. Hij heeft ook benadrukt dat de regering over informatie beschikt dat er een gevaar bestaat dat verbonden is aan bepaalde migrantengroepen. Men weet niet wat de toekomst brengt, maar het Hongaarse leger zal in staat zijn het land te verdedigen.

Het spreekt voor het standpunt van de Hongaarse regering dat Dimitris Avramopulos zich dinsdag in het Europees Parlement heeft uitgesproken voor het legaliseren van immigratie vanwege de vergrijzende samenleving en het tekort aan arbeidskrachten. Volgens de commissaris voor immigratie is het zeer belangrijk om legale immigratiekanalen te ontwikkelen om economische migratie te bevorderen.

– Ik ben blij dat er veel projecten lopen in samenwerking met onze belangrijkste partnerlanden om de migratie van vakarbeiders te vergemakkelijken en te verlichten. Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat Europa nooit een vesting zal zijn! We zullen nooit onze deuren sluiten voor vluchtelingen, zei hij.

Hij benadrukte ook dat het doel van de Commissie is om met alle landen een gemeenschappelijk Europees migratiebeleid te voeren.

Dimitris Avramopulos pleitte in zijn openingstoespraak voor het “Europees Forum voor Migratie” ook voor het creëren van legale migratieroutes. De voorzitter van de Commissie voor Economisch en Sociaal Beleid, Luca Jahier, zei dat het onaanvaardbaar is dat sommige landen de gemeenschappelijke verplichtingen omzeilen. Hij is van mening dat alle landen de vluchtelingen hadden moeten verdelen.

Bron:

Der ungarische Grenzschutz ist bereit und in der Lage das Land zu verteidigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hongarije: Het leger staat klaar en in staat om het land tegen de migrantentsunami te verdedigen

 1. Het Zonnetje in huis. // april 10, 2019 om 11:39 //

  Waar was het nl leger tijdens de Hongaarse opstand om de Tsunami van vluchtende Hongaarse fascisten(pijlkruisers) tegen te houden?

  Liked by 1 persoon

 2. christ Kanters // april 10, 2019 om 16:08 //

  Dat is een president om jaloers op te zijn , die gaat voor zijn volk , als het kabinet hier valt , hebben we nog eenmaal de keuze , en dan is het er op of er onder , nog een maal de kans on Nederland, Nederland te laten zijn want net zo als ze ons het referendum af genomen hebben zo zullen ze onze vrijheid ook proberen af te nemen , door de macht helemaal naar Brussel te brengen zo dat we nog een niets zeggend Provincietje zijn van het 4 de rijk .

  Like

 3. Als alle Europese landen hun grenzen zo zouden verdedigen als Hongarije, dan was het migratieprobleem snel opgelost…

  Like

 4. We zullen dan hier en op Breitbart wel verder volgen hoe dat afloopt, want van de MSM zullen we het niet vernemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s