Nieuw

EU-Commissie: Grenscontroles moeten definitief worden afgeschaft

Dimitris Avramapoulos. Foto: Arno Mikkor / Wikimedia (CC-BY-2.0)

De huidige EU-commissaris voor migratie, Dimitris Avramapoulos, wil geen grenscontroles meer in het EU-Schengengebied. Dit werd door de Griekse Eurocraat nu uitgerekend voor de Amerikaanse denktank Atlantic Council in de Amerikaanse hoofdstad Washington aangekondigd. Avramapoulus zal daarom geen toestemming geven aan bijvoorbeeld Oostenrijk om grenscontroles tegenover Slovenië en Hongarije te handhaven.

Letterlijk noemde de Griek de invoering van grenscontroles een naïeve benadering om de veiligheid te waarborgen. Grenscontroles zouden alleen verschuldigd zijn aan het binnenlandse beleid van de landen die erop aandringen.

Politieke waarnemers in Brussel en Athene hebben een heel andere indruk van het verzet van Avramapoulos tegen verdere grenscontroles. In werkelijkheid zou hij als christen-democraat in de huidige verkiezingscampagne voor de parlementsverkiezingen en de EU-verkiezingen met zijn verzet tegen grenscontroles een groots binnenlandse politiek in Griekenland voeren.

Bron:

EU-Kommission: Grenzkontrollen müssen endgültig abgeschafft werden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on EU-Commissie: Grenscontroles moeten definitief worden afgeschaft

 1. vonpuffelen // april 10, 2019 om 19:24 //

  Is het een metselaar, crypto-jood of jesuit? combinaties mogen ook.

  Like

 2. Zolang de buitengrenzen niet op slot gaan kan je moeilijk anders dan je binnengrenzen afschermen. En die Griek zal wel een afstammeling zijn van Paulus. De christenjood.

  Like

 3. Hij sprak wel voor the American Jewish Committee en hij is een fanatiek immigratiepleitbezorger.

  https://www.judas.watch/Dimitris_Avramopoulos

  Like

 4. Het is ook een echte democraat. Over de immigratiecrisis van 2015:

  We geven geen fuck om de politieke gevolgen, we zijn toch niet gekozen en zullen ook niet herkozen worden. (Dus wie doet ons iets)

  “The Commission does not take the blame because it does not care about the political cost,” he said. “The Commission is here for five years to do its job and we did it with vision, responsibility and commitment. Because what is driving us is not to be re-elected. That is why for us the political cost means nothing.”

  https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/11896827/Cost-of-migration-crisis-means-nothing-to-us-says-top-EU-official.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s