Nieuw

Elke vierde dag pleegt een Franse politieagent zelfmoord

Een politieagent pleegt om de vier dagen zelfmoord in Frankrijk. De crisis wordt binnen de wetshandhaving steeds ernstiger en 2019 belooft een zwart jaar te worden. Het rapport komt naar voren als een triest bericht in politieverenigingen en de aantallen groeien in een zo constant tempo dat ook de beroepsverenigingen nu beginnen te waarschuwen.

Sinds begin 2019 neemt een politieagent gemiddeld om de vier dagen het leven. Dit geldt in mindere mate voor ander geüniformeerd personeel. In 2019 zijn er in totaal 31 zelfmoord-doodsoorzaken geweest bij de politie.

Een gepensioneerde politieagent klaagde over ongelijke behandeling: “Wat de zelfmoorden van de politie betreft, is de situatie catastrofaal. Een zelfmoord om de vier dagen is ongehoord. Het is voor ons ondraaglijk om dit fenomeen te zien verklaard worden door “persoonlijke problemen”.

De zelfmoordepidemie bij de nationale politie is een wijdverbreid probleem dat sommige mensen vergelijken met de zelfmoordproblematiek bij de boeren, een beroep dat ook zwaar wordt getroffen door sociale problemen.

Volgens een rapport van de Senaat van juni 2018 is het aantal zelfmoorden bij de politie 36% hoger dan bij de bevolking in het algemeen. Philippe Capon, algemeen secretaris van de UNSA Politievakbond zegt: “90% van de politie raadt hun kinderen af om politieagent te worden omdat de verplichtingen te ingrijpend zijn, omdat het politieleven gecompliceerd is en omdat de afwezigheid van de echtelijke woning zeer regelmatig is”.

Vandaag de dag heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken het moeilijk om politieagenten aan te werven.

Bron:

FRENCH COPS OPTING FOR SUICIDE AT EPIDEMIC RATES

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Elke vierde dag pleegt een Franse politieagent zelfmoord

 1. Het in elkaar rossen van Gele Hesjes gaat op een gegeven moment op je gemoed werken.

  Like

 2. syberspees // april 10, 2019 om 20:16 //

  Volgens mij gaat het hier om gewetensnood. Ik kan mij niet voorstellen dat het witte politieagenten in de koude kleren gaat zitten als blijkt dat menig delict wat gepleegd wordt tegen witte mensen maar moet laten gebeuren om vervolgens islamitische daders vanwege hun geloof te moeten laten lopen. En dan zoals in frankrijk tegen beter weten in tegen op witte mensen inslaan die om zeer legitieme redenen hun mond opentren.
  DIT IS DE WERELD OP ZIJN KOP EN DAT GAAT EEN GEZOND DENKEND MENS OPBREKEN!
  (zon fijne baan is politie agent zonder al dit gezeik al niet)

  Like

 3. “witte”?
  Gelieve niet de veramerikanisering van de linkse newspeakers over te nemen. Blank is net zoals altijd nog steeds blank en negers zijn nog steeds negers.

  Liked by 1 persoon

 4. Rommel, je neemt mij de woorden uit de mond.

  Like

 5. Je kan dat zien als de protesten van de Gele Hesjes.
  De chemische castratie van jongens in Zweden hetzelfde.

  Deze mensen zijn zo ver heen, dat ze volharden in boosheid en zeggen: “U hebt mij alles al ontnomen, (EU) maar u zal niet controleren hoe ik mij mijn eigen leven ontneem.”

  De bedoeling is dat de problematiek in de EU wereldwijd aandacht krijgt.
  Daar offerren zij zich voor op.
  Dan ben je inderdaad al ver heen, maar wanneer je de keuze zou krijgen om een snelle dood of een matrel-dood te sterven door die barbaarse apen eens ze je in handen hebben, wat kies je dan?

  Wordt vervolgd.
  Ik zal het voor de zekerheid nog maar eens vragen, want ze mogen wel gaan opschieten: “Is de zelfmoordbrug ondertussen al klaar?”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s