Nieuw

D66 wil van heel Nederland één grote giftige glasplaat maken – Kernbom er op om het klimaat te redden

We maakten ooit wel eens een geintje; ‘Maak er maar een parkeerplaats van’, of een glasplaat. Zand(bakken) worden glas tenslotte als je het maar genoeg verhit.

We gaan er van uit dat niemand dat ooit serieus nam en wij deden het zeker niet. We zijn geen voorstanders van met bommen gooien (Wij zijn voorstanders van een wereld met soevereine staten, waarin elk volk zelf mag beslissen hoe zij hun hun land inrichten).

D66 wel.

En die willen niet een giftige glasplaat maken van Zandbakkistan, maar van ons eigen Nederland.

Om zo iets vaags en grensoverschrijdends als het klimaat te redden. En zijn bereid om daar het zeer tastbare ‘de natuur’ voor op te offeren.

En we hebben al zo weinig natuur in Nederland.

Nederland ontbost in een razend tempo om ruimte te maken voor immigratieparasieten:

In het Klimaatakkoord staat dat er veel meer bos bij moet komen om koolstofdioxide (CO2) op te slaan. Tienduizenden hectares bomen moeten er volgens Staatsbosbeheer bij komen. Maar de realiteit is tegenovergesteld: in de praktijk wordt er elk jaar tussen de 1500 en 3500 hectare gekapt.

Op diverse plekken in Nederland merken natuurliefhebbers daar de consequenties van. Bossen verdwijnen, kale vlaktes en bebouwing verschijnen.

Nederland ontbost in verhouding sneller dan Brazilië, Volkskrant:

Er is in Nederland in vier jaar tijd (2013 – 2017) dik drieduizend hectare bos verdwenen. Een afname van 0,36 procent per jaar, percentueel een sterkere teruggang dan de ontbossing van het Braziliaanse Amazonewoud (0,24 procent).

Nou heeft Nederland eigenlijk geen natuur, in die zin dat wat er staat door onszelf is aangelegd. Maar toch zullen velen wel ons cultuurlandschap als natuur zien en ervaren. De indeling van de Nederlandse groene landbouwgebieden liep tot voor een paar jaar nog volgens eeuwenoude lijnen. Ooit bepaalden waterschappen waar dijken en sloten en molens… En die waterschappen zijn zo’n beetje onze oudste lokale bestuursvorm en samenwerkingsverbanden. Logisch in een nat land dat bedreigd wordt door de zee.

Elk weiland had aan weerszijden een slootje, en dat waterde af op, etc. En langs de randen stonden knotwilgen, en even verderop populieren om de wind te breken. In de zomer liepen de koeien in de wei.

Ons idyllisch idee van Nederland wordt steeds onmogelijker gemaakt. Het is het niet, maar dan moeten we de juiste maatregelen treffen.

We hoeven hier geen buitenlanders te vestigen die uit thuislanden komen waar de bevolkingsdichtheid minder hoog is, omdat ze vluchten uit een gebied dat ze als oorlogsgebied kenmerken omdat ze daar geen Nederlandse uitkering krijgen.

We hoeven hier geen bio-industrie te tolereren terwijl slechts 20% voor eigen consumptie is. En die 20% zou krimpen tot 10% als we alle buitenlanders zouden repatriëren.

Dan hoeven we geen megastallen waar dieren beestachtig -onmenselijk klinkt zo raar in dit geval- behandeld worden. Dan kunnen koeien weer in de wei en varkens in de blubber. Dat vinden ze leuk, en wij ook:

Ik ben opgegroeid precies op de rand waar stad en platteland elkaar raakten, in een van de oudste Nederlandse steden; Zwolle. En randstedelingen mogen denken dat dat een achterlijk dorp is, maar het waren de Hanzesteden die de grootste welvaartssprong voor Nederland gegenereerd hebben, niet die zogenaamde Gouden Eeuw. Als ik de voordeur uitstapte ging ik naar de stad en naar school, als ik de achterdeur uitstapte, viel ik in de sloot, en als ik die overgestoken was, was er meestentijds niemand en banjerde ik vrolijk rond en als dan de eigenaar van die uitgestrektheid iets te doen had hielp ik hem hooien of melken of trekkerrijden.

We hoeven Nederland niet om te bouwen tot het niet meer te onderscheiden is van Hongkong, Tokyo, Dubai, New York, en al die andere foeilelijke steden die er allemaal hetzelfde uitzien met hun beton-, staal- en glasconstructies.

Kapitalisme, Liberalisme, beweren te staan voor het individu, maar het resultaat is een globale zombie-like, Borg-achtige eenheidsworst, waarin alle verschillen uitgevaagd worden, terwijl de eenheidsmedia ‘diversiteit’ schreeuwen.

Anyways.

Rob Jetten, D66. Het homo-kind-jongetje dat we in ene serieus zouden moeten nemen, maakt hier reclame voor een bedrijf (als Kamerlid), das niet kosher, als in belangenverstrengeling:

Maar wat zegt hij nou eigenlijk?

Allereerst zegt hij dat een glasplaat het landschap van de toekomst is. Geen bos, geen weiland, geen knotwilg, een glasplaat. Hij noemt het landschap. Misschien dat A2D2 het verschil niet ziet, maar voor mij is het landschapsvernietiging.

Je hoeft nooit het gras te maaien. Nee gekkie, als gras geen licht krijgt omdat er een afdak boven staat, dan groeit het niet.

Er wordt stroom opgewekt voor een heel dorp. Eeuh nee. Slechts tijdens de uren dat de zon schijnt, de rest van de dag zit het dorp zonder stroom.

Er staan 43.000 zonnepanelen. Ja. Het is gruwelijk lelijk.

De maatregel die nog altijd het meeste energie bespaart, het meest duurzaam, en het meest eco-vriendelijk is, is massale remigratie.

De omgeving, ooit natuur, langs al onze snelwegen, is volgebouwd met ultralelijke kantoorkolossen en blokkendozerige grijze distributiecentra voor de consumptiemaatschappij van 20 miljoen mensen en de rest van ons minieme landschap moet nu volgebouwd worden met nog lelijkere lelijkheid om het klimaat in verweggistan te redden, terwijl ze daar zo snel als ze kunnen kolencentrales bouwen en homo’s als Rob Jetten geselen en van daken smijten.

Gezien wat Rob Jetten ons land aan wil doen is dat laatste misschien niet eens zo’n gek idee. Ik waardeer islam elke dag een beetje meer.

Als je heel Nederland volbouwt met zonnepanelen ben je nog helemaal nergens.

Planten, bijen (!), vogels, bloemen, insecten krijgen geen kans meer.

Wat we in het filmpje van Rob Jetten zien is een fucking modderpoel, en heeft niks met natuur  van doen.

De ideeën van deze politieke kleuter zijn een ecologische en landschappelijke ramp.

Het is tijd, dat wij, als nationalisten, het eco-onderwerp ons toeëigenen, want al wat links doet, is het vernietigen.

Als je om Nederland geeft, geef je ook om onze natuur, ons landschap, en vanzelfsprekend om hoe ons landschap er uitziet.

En ik wil geen Nederland dat er uitziet als een glasplaat na een kernaanval door D66.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on D66 wil van heel Nederland één grote giftige glasplaat maken – Kernbom er op om het klimaat te redden

 1. Jack vanderVeen // april 10, 2019 om 06:59 //

  laten we acuut beginnen met iedereen eruit te smijten datgene dat hier is komen aanwaaien en actief niets bijdraagt aan onze economie ( het fokken van tering kindertjes die hun ouders straks gaan immiteren en kleur en gedrag zie ik als passief), ook ,iedereen die zich niet weet te gedragen en iedereen die te achterlijk is om onze taal te leren (vaak komt dit doordat die achterlijken eerst nıog moeten leren schrijven en rekenen).
  verder ben ik het eens met de genoemde suggestie betreffende die walgelijke rob jetten.
  zonnepanelen, het blijft een probleem!!!!!!! waar laten we de benodigde accu’s produceren om tig maal tig kilowatt uur stroom in op te slaan? en waar zetten we die gifgebouwen met immens lek- en explosiegevaar neer.
  buiten de benodigde grond om de slachtoffers te begraven die vervroegd de aarde hebben verlaten door het delven van materialen om accu’s te produceren en tijdens het prodceren.

  daarbij zag ik gisteeren een echt linkse toelichting op de opwarming van de aarde: op de noordpool vermindert de ijskap. men vergeet te melden dat op de zuidpool meer aanwas is dan afslag op de noordpool.
  en dat gestook op biogas. niet meer dan een grote houtsnippers kachel die CO2 productie in stand houdt t.o.v. gas. laten we hopen dat de filters (wceend heeft wceend getest en daarop een rapport uitgebracht) functioneren zoals getest anders is de fijnstofproblematiek en CO niet (of juist wel in dit geval) van de lucht..
  wel moeten we eerst de zuurstofproducenten die door afbreken van CO2 groeien, maar ’s nachts ook CO2 produceren, hiervoor omzagen. en net dit laatste is HET argument om hout(snippers) te stoken. dan kunnen de omgezaagde bomen ’s nachts geen CO2 meer produceren. Dat ook zuurstofproductie staakt is niet belangrijk.
  ALLEMAAL LYNXZE RETORİEK.

  Like

 2. bozeoudeman // april 10, 2019 om 09:36 //

  Ik heb het al heel wat keren gesteld, gekken als leeghoofden Rutte, Rosenmuller, Samson en robot Jetten zijn de wereld aan het verstoren en dus vernietigen omdat zij geen verstand bezitten maar zeker weten dat enkel zij verstand van alles hebben. Er valt niet met gekken te praten, gekken moet je verplegen in het sanatorium. Maar ja, die heeft de debiel Ruud Lubbers bijna allemaal opgeheven, kostte teveel, kon hij anders niet al het geld naar zijn vriendjes via de WIR premie doorsluizen. En in die jaren 70/80 ligt de oorzaak van de ondergang van Nederland.

  Like

 3. Sinds Pechtold is er geen normale politicus meer aanwezig bij de Debielen’66. Wat een hufters zijn dat toch. Laat die homo lekker met Rutte en Yassar op een zonnepaneel gaan liggen. Dan verdampen ze misschien en dat is goed voor het klimaat. Ze hebben echt geen greintje verstand. Alleen maar scoren voor de buhne. Ah gas is goed, iedereen aan het gas. Ah zonne energie is goed, overal zonnepanelen. Met dito branden die niet te blussen zijn. Is dat de bedoeling misschien. Heel Nederland verschroeien.

  Liked by 1 persoon

 4. Klimaat en nog eens klimaat laat ze maar zeiken en NASA ook de aarde wordt op den duur uitgezogen en alles wordt zwart ZWARTEGATEN bestaan echt dus de ratten kunnen niet naar de maan of mars op den duur alles wordt kapot gezogen en wordt zwart debielen krijgen hart aanval.

  Like

 5. trebor2110 // april 10, 2019 om 23:25 //

  Gezien wat Rob Jetten ons land aan wil doen is dat laatste misschien niet eens zo’n gek idee. Ik waardeer islam elke dag een beetje meer.

  Pas je op Fubar

  Liked by 1 persoon

 6. Optieven en neem die troep mee gladjanus!!

  Like

 7. Het enige goede kamerlid Pieter Omzigt CDA moet zich gaan verdiepen in klimaat. Alstublieft doe ons daarmee een groot plezier. Jij bent de enige die ons kan redden van deze dwaze voorstellen. Ik hoop dat na jou bevindingen de regering en kamer gaat luisteren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. D66 wil van heel Nederland één grote giftige glasplaat maken – Kernbom er op om het klimaat te redden – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s