Nieuw

Zweedse asielactiviste blaast handkusjes naar asielzoeker die veroordeeld is voor verkrachting van minderjarige meisjes

Staan elkaar na: De peetmoeder van het kindertehuis en de Afghaan. De vrouw, die in de zestig is, weigerde te getuigen dat het slachtoffer van de verkrachting zich in de rechtszaal bevond. Tijdens het verhoor heeft ze "confronterende informatie verstrekt en niet altijd de vragen van de aanklager beantwoord" en ook "informatie verstrekt die helemaal niet wordt ondersteund door wat anderen vertelden", aldus het vonnis.

De Afghaanse man woonde in een tehuis voor kinderen in Västergötland, ondanks het feit dat hij verschillende asiel afwijzingen had gekregen. Daar verkrachtte en randde hij meerdere minderjarige meisjes aan – het jongste slachtoffer was slechts 13 jaar oud. Maar de Zweedse vrouw van middelbare leeftijd die het tehuis runde, deed er alles aan om de Afghaan vrij te krijgen. Tijdens het proces gaf ze volstrekt verkeerde informatie – en blies ook handkusjes naar de verkrachter.

De verkrachter kwam in 2015 als “onbegeleid vluchtelingenkind” naar Zweden, maar werd steeds weer zijn asielaanvragen geweigerd. Zijn laatste weigering ontving hij in september 2018.

Desondanks verbleef de man in Zweden en woonde in een kindertehuis in Västergötland – waar hij als kind werd behandeld en in staat is geweest om meerdere minderjarige meisjes aan te randen en te verkrachten.

De Zweedse vrouw van in de zestig die het tehuis runt, is tot het het uiterste de verkrachter blijven beschermen.

De man komt nu weg met slechts vijf maanden gesloten jeugdzorg voor verkrachting en aanranding. Dit komt omdat hij nog steeds beweert een kind te zijn, hoewel het Zweedse Migratie Hof van Beroep heeft vastgesteld dat hij dat niet is.

Volgens de uitspraak van de rechtbank van Göteborg vond de eerste seksaanval in april 2018 plaats. Het slachtoffer was een 13-jarig meisje dat ook in het opvanghuis woonde.

Het meisje vertelde tijdens de ondervraging dat de Afghaan op een avond haar kamer binnenkwam toen iedereen sliep. Hij ging naast haar op haar bed liggen en hield haar vast terwijl hij haar seksueel misbruikte. Hij weigerde te luisteren toen ze hem vroeg om te stoppen en te vertrekken, maar ging alleen maar door.

Het meisje zegt dat ze over de gebeurtenis aan de tehuis-moeder heeft verteld. De vrouw van middelbare leeftijd zou dan hebben geantwoord dat een ander meisje in het tehuis ook iets gelijkens over de Afghaans had gezegd.

“Ze zei dat ze met [de Afghaan] zou gaan praten, maar dat deed ze niet”, zei de 13-jarige tijdens het proces.

Eind november 2018 verkrachtte de Afghaan een ander tienermeisje dat in het tehuis woonde. Hij ging haar kamer in toen ze sliep en hield haar in bed vast. Het meisje probeerde zich te verzetten en vroeg hem te stoppen, zonder enige reactie van de man. Uiteindelijk slaagde hij erin haar vaginaal te verkrachten terwijl hij over haar heen lag. Sinds de verkrachting voelt het meisje zich slecht en heeft angstaanvallen.

De rechtbank beoordeelt het verhaal van het slachtoffer als zeer geloofwaardig en coherent. Het krijgt ook steun van wat verschillende getuigen hebben verteld en technische bewijzen.

De pleegmoeder van het tehuis deed er echter alles aan om de verkrachter te beschermen. Hoewel ze onder ede getuigde, moeten de verklaringen van de vrouw “met de nodige voorzichtigheid worden aangehoord”, merkt de rechtbank op.

Blies handzoenen en weigerde om vragen te beantwoorden
Volgens het vonnis is het “duidelijk geworden dat de pleegmoeder van het kindertehuis een negatieve houding heeft ten opzichte van het verkrachtingsslachtoffer, de moeder van het verkrachte slachtoffer en een meisje dat tegen de Afghaan getuigde”. Ze heeft echter “een positieve houding” ten opzichte van de verkrachter.

De vrouw weigerde zelfs te getuigen dat het verkrachtingsslachtoffer in de rechtszaal was.

“Tijdens de lunchpauze wilde ze naar [de Afghaan] gaan wat ze niet mocht en blies hem vervolgens handzoenen toe”, schrijft de rechtbank van Göteborg.

Volgens het vonnis heeft de vrouw “ter terechtzitting confronterende informatie verstrekt en niet altijd geantwoord op de vragen van de aanklager”.

“Bovendien heeft zij informatie verstrekt die in het geheel niet wordt ondersteund door wat anderen hebben gezegd.

“Zo verklaarde zij in eerste instantie dat slachtoffer-1 en [de Afghaan] vrienden waren en dat slachtoffer-1 2 à 3 keer per week in de [Afghaans] kamer was en dat dit de hele tijd zo was. Dit heeft noch slachtoffer-1 noch [de Afghaan] verklaard. De [Afghaan] verklaarde dat slachtoffer-1 slechts 3-4 keer in zijn kamer was geweest”, schrijft de districtsrechtbank.

In maart kondigde de rechtbank van Göteborg het vonnis aan. De Afghaan is wegens verkrachting en aanranding veroordeeld tot vijf maanden jeugdzorg in het jeugdhuis van Fagareds. Hij wordt ook veroordeeld tot tien jaar uitzetting en moet een schadevergoeding van 11.500 euro aan het verkrachte meisje en 700 euro aan het 13-jarige meisje dat hij seksueel heeft misbruikt betalen [N.v.d.r. waar zoals gewoonlijk de Zweedse belastingbetaler voor opdraait].

Bron:

Familjehemsmamma slängde HANDKYSSAR i rätten åt afghan som våldtagit på hemmet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse asielactiviste blaast handkusjes naar asielzoeker die veroordeeld is voor verkrachting van minderjarige meisjes

 1. Daniël // april 9, 2019 om 11:59 //

  Vrouwen…🙄

  Like

 2. alwine kerkhof // april 9, 2019 om 14:00 //

  Dat oude rot wijf heeft zelf een verhouding met die vuilak.
  Zweden is trouwens helemaal verloren wat moslims enz betreft.

  Like

 3. koddebeier // april 9, 2019 om 14:41 //

  Dwaze linkse trol !!

  Like

 4. Jack vanderVeen // april 9, 2019 om 17:13 //

  Ik heb zin om dat wijf van achteren uit te laten neuken door een ontzettend hitsig bruin paard.

  Like

 5. Snapt die vrouw dan niet dat die verkrachter haar toch niet wil? Dat hij op jonge meisjes valt? Ze is niet goed wijs

  Like

 6. Deze ouwe heks gelijk ook maar even vastzetten wegens medeplichtig of zoiets?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse asielactiviste blaast handkusjes naar asielzoeker die veroordeeld is voor verkrachting van minderjarige meisjes – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s