Nieuw

Wij zijn moslims: vader woedend omdat zijn kind op school eieren moest schilderen

Fotocollage © PolitikStube.

Duitsland – Nogmaals een brutale poging om een speciale behandeling af te dwingen. Een moslimvader klaagde bij de lerares dat zijn zoon (11), hoewel de familie moslim was – te maken kreeg met paasgebruiken en dreigde zijn kind van school te halen. Een gesprek tussen de lerares en de verontwaardigde vader resulteerde in een soort leniging of stemmingsverandering en het schilderen van de paaseieren was geen probleem meer. Wie moet dit geloven – het sprookje dat een lerares een moslimvader getemd heeft, de gewoonten heeft uitgelegd en het misverstand heeft weggenomen?

Krone.at rapporteert:
Een islamitische familievader was zeer ruw in toon over het feit dat zijn zoon (11) te maken had met paasgebruiken, hoewel het gezin het moslimgeloof aanhangt. Hij dreigde zelfs het kind van school te halen.

“Wij zijn moslims. Waarom zou mijn kind deelnemen aan de paasgebruiken en -voorbereidingen”, zo donderde de vader volgens het  ‘Heute’-artikel. Maar de lerares van de basisschool liet zich niet zo gemakkelijk van streek brengen. Ze zocht het gesprek en ging met de familie aan tafel zitten.

De lerares verduidelijkte beleefd, maar ferm, dat het verven van eieren en het binden van palmpasenstokken ook acceptabel was voor niet-christenen. Dus de jongen zou moeten deelnemen, of anders zou de vader op zoek moeten gaan naar een andere school voor het kind.

Volgens de ‘Heute’ misten de dringende woorden hun effect niet. Vader en familie begrepen de boodschap. Vader zou zelfs de kleine jongen eierverf hebben gegeven voordat hij de volgende keer in de klas verscheen.

Bron:

Wir sind Moslems: Vater empört, weil sein Kind in Schule Eier bemalen sollte

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Wij zijn moslims: vader woedend omdat zijn kind op school eieren moest schilderen

 1. koddebeier // april 9, 2019 om 14:38 //

  Chapeau voor deze lerares !!

  Like

 2. Nou, dan is het toch goed opgelost…

  Like

 3. skeeter // april 9, 2019 om 19:40 //

  Dit verhaal klopt natuurlijk geen ene fuck van, het is net zo bezopen als claimen vuur te blussen met benzine.

  Like

 4. Johan P // april 9, 2019 om 21:21 //

  hahahaha, ja hoor, een duidelijk vrij stricte moslim als vader en die gaat ‘om te tafel zitten’ met een lerares en bindt dan in?
  De tijd van sprookjes is echt wel voorbij

  Like

 5. Zijn moslims democratisch geworden? Fake news. Ik had ze als buren ze lossen alles op met messen. Een goed geladen revolver is de best antwoord. Fuck off.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s