Nieuw

Thessaloniki: Asielzoekers gebruiken kind als stormram tegen politieblokkade

Onvoorstelbare taferelen vonden deze dagen plaats in Thessaloniki, Griekenland. Nadat de politie de opmars van enkele honderden migranten richting noorden naar Midden-Europa had gestopt, probeerden ze verschillende malen de politiebarrières met geweld te doorbreken. Daarbij gebruikten ze specifiek vrouwen en kinderen. Tot slot was er een gebeurtenis die voor ons Europeanen nauwelijks te bevatten is, maar die schijnbaar in andere culturen niet ongewoon lijkt te zijn.

In Athene verlammen asielzoekers het treinverkeer
In Athene blokkeerden migranten het treinverkeer door op de treinensporen te zitten en te liggen. Vrijdag demonstreerden tientallen migranten in de Griekse hoofdstad op het station van Larisis. De spoorwegmaatschappij TrainOSE moest uiteindelijk als gevolg van de protesten de stopzetting van de treindienst aankondigen.

Onvoorstelbare scènes in Thessaloniki
Duizenden asielzoekers hebben gereageerd op een oproep van sociale netwerken om een lange opmars over de Balkan naar het noorden te maken. In Griekenland werden ze in Thessaloniki gestopt.

Nu probeerden de zogenaamde “vluchtelingen” steeds opnieuw de politieagenten aan te vallen en de barrières met geweld te doorbreken. Het is duidelijk dat er meerdere keren vrouwen naar voren zijn gestuurd om de politieagenten aan te vallen.

Maar toen gebeurde het onvoorstelbare en tegelijkertijd zeer onthullend: Twee asielzoekers pakten een meisje op en gebruikten haar als menselijke stormram om door de politiebarrière te breken:

Bron:

Thessaloniki: Migranten benutzen Kind als Rammbock gegen Polizeisperre

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Thessaloniki: Asielzoekers gebruiken kind als stormram tegen politieblokkade

 1. Willem // april 9, 2019 om 15:52 //

  Fijne mensen, wat een verrijking.

  Like

 2. Yvonne // april 9, 2019 om 16:42 //

  Hou toch op is gewoon sensatie foto om de wereld te laten zien hoe zielig en wanhopig ze zijn net zoals die foto van dat verdronken jongetje hoe zielig dat ook was door die smeerlap van een vader die als zgn vluchteling naar Canada geloof ik wilde voor een nieuw gratis gebit

  Like

 3. Jack vanderVeen // april 9, 2019 om 16:56 //

  Milieuvervuiling is een hot-item tegenwoordig. Anders zou ik zeggen:”in eenzelfde bootje terug zoals dat krankjoreme volk gekomen is!”

  Like

 4. Er is maar één oplossing: de Europese buitengrenzen hermetisch sluiten en laten bewaken door het leger. Dit uitschot moet terug, kunnen we niets mee doen en kost ons alleen maar geld

  Like

 5. Yvonne // april 9, 2019 om 19:16 //

  Petra dat doen ze niet onze regeringen zijn dol op deze mensen,
  waarom? Omdat die nog in de leugens van die mafklappers trappen en wij te bijdehand worden
  De meesten roepen eruit maar ze gaan niet alleen misschien dat als de geldkraan dicht wordt gedraaid en er geen cent meer te halen valt en ook dat zal niet gebeuren omdat ons steeds meer belastingen opgelegd worden de poen moet toch ergens vandaan komen

  Like

 6. Grenzen sluiten. Zoveel mogelijk migranten oppakken en ergens droppen. Doet de VS ook met mexicanen die de grens illegaal oversteken.dit kan niet zo doorgaan, het moet stoppen.

  Like

 7. Leo van Trierum // april 9, 2019 om 22:21 //

  ? Wat is het probleem eigenlijk? Er zitten er al zoveel hier met dezelfde mentaliteit. Rob Jetten zegt dat we er te weinig van hebben. Hij wil er nog veel meer hebben. Lekkere jongen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Thessaloniki: Asielzoekers gebruiken kind als stormram tegen politieblokkade – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s