Nieuw

Kickl (FPÖ) waarschuwt Brussel: 70.000 migranten willen komen!

Blijkbaar is er een nieuwe massale toestroom van massamigranten in het verschiet – 70.000 migrantensoldaten staan klaar om te marcheren, en daarbovenop tonen 5,6 miljoen Syrische vluchtelingen in het Midden-Oosten het duidelijke potentieel van een nieuwe massale migratiebeweging. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) waarschuwt nu voor een nieuwe migratiecrisis en richt zich met een brief tot Brussel.

Wat verwacht de heer Kickl van Brussel – hulp? Aangezien grensbeveiliging niet werkt volgens de EU of door de EU-marionetten sowieso niet wordt gewenst, zouden de landen langs de Balkanroute hooguit een corridor moeten creëren om de invasie door te zwaaien, zou het beter zijn om ervoor te zorgen dat er een veel minder uitnodigend asiel- en vluchtelingenopvangpakket wordt opgesteld. Dat migranten wanhopig op zoek zijn naar West-Europa is niet vanwege het goede weer, maar vanwege de financiële zegeningen, met andere woorden, de echte van de vluchtoorzaak.

De migratiedruk zal waarschijnlijk niet worden gestopt, maar hoe heeft Merkel onlangs tijdens haar bezoek aan een Berlijnse school antwoord gegeven op de vraag: Is Duitsland voorbereid op een nieuwe vluchtelingengolf? JA! Dus, Mr. Kickl, stuur de migranten gewoon door naar Merkelland en het probleem is opgelost.

Kronen Zeitung bericht:
“We hebben allemaal nog steeds de herinneringen aan de migratiecrisis van 2015/16 en de enorme uitdagingen en omwentelingen die deze crisis met zich meebracht” – zo begint minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) een recente brief aan Brussel. In deze brief maakt Kickl ondubbelzinnig melding van het feit dat opnieuw een aanzienlijke toename van de illegale migratie via de oostelijke mediterrane en Balkanroutes kan worden verwacht.

In zijn brief verwijst Kickl onder meer naar gegevens van Europol. Volgens de brief wordt momenteel een “grootschalige migratie van Turkije naar Europa voorbereid” – ook vanwege de tijd van het jaar. De minister spreekt van een “nieuwe crisis” die op het punt staat te beginnen: “Tienduizenden migranten” zijn al in de regio. Ongeveer 5.000 in Bosnië-Herzegovina – “direct aan de grens met de EU”, aldus Kickl – “nog eens 5.000 in Servië. 60.000 asielzoekers in Griekenland en 5,6 miljoen Syrische vluchtelingen in het Midden-Oosten tonen het duidelijke potentieel van een nieuwe massale migratiebeweging”.

“Weten welke maatregelen er gepland zijn.”
Het was nu noodzakelijk om snel te reageren en een “duidelijk signaal” af te geven, ook aan de bevolking. Kickl roept de geadresseerden van de brief – EU-commissarissen Dimitris Avramopoulos (Migratie), Johannes Hahn (Nabuurschapsbeleid) en Günther Oettinger (Begroting) – op “onze respectieve noodplannen voor een nieuwe massale toestroom te coördineren”. Het is “bijzonder belangrijk” voor de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken “om te weten welke initiatieven en maatregelen de Europese Commissie van plan is”.

Bron:

Kickl (FPÖ) warnt Brüssel: 70.000 Migranten wollen kommen!

Wat een idioot. De EU zal hooguit antwoorden dat ze Frontex meer bevoegdheden over de buitengrenzen willen geven, zodat ze de grensbewaking van individuele landen kunnen ondermijnen. Het doel van de EU en specifiek Avramopoulos is duidelijk. Waarom zouden ze anders op een achterbakse manier toch het Marrakesh-Pact verplicht hebben gemaakt. Waarom maken ze anders wetgeving om kritiek op immigratie en het Marrakesh-Pact te verbieden?

En Kickl is dan van een zogenaamde rechtse en immigratie-kritische regering? Het zijn allemaal leugenaars in het theater van het bedrog.

Twee uur geleden zegt de verrader Avramopoulos nog dat hij blij is met het Marrakesh-Pact. Aan wie denkt die Kickl dat hij een brief schrijft? Als hij ook maar iets meent van wat hij zegt gooit hij gewoon de Oostenrijkse grens op slot en stuurt hij een afscheidsbrief naar de EU.

En als de EU met ‘oplossingen’ komt dan roepen ze dit soort dingen:

Want samenwerken met je vijanden werkt beter dan ze de oorlog te verklaren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Kickl (FPÖ) waarschuwt Brussel: 70.000 migranten willen komen!

  1. Veni Vidi Foetsie // april 9, 2019 om 22:22 //

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3420802/geheime-dienst-beperkt-info-met-oostenrijk

    Er zal binnenkort ook wel met Italie worden gebroken…banden met Rusland….lijkt me dan ook logisch dat Oostenrijk en Italie onder andere nu ook uit de NATO moeten…..het excuus is te zielig voor woorden. We zijn letterlijk getuige van het uiteenvallen van de EU, van de splitsing tussen het vrije oosten en het capitulerende westen.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. Kickl (FPÖ) waarschuwt Brussel: 70.000 migranten willen komen! – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s