Nieuw

Duitse schooldirecteur vertelt meisje dat ze hijab moet dragen om intimidatie te stoppen

Een school in Frankfurt, Duitsland, is onder vuur komen te liggen nadat de schooldirecteur een jong meisje had verteld dat ze haar Duitse nationaliteit moest verloochenen en een hijab moest dragen als ze niet gepest wilde worden.

De moeder van het schoolmeisje vertelde de krant Bild dat haar dochter door een groep moslimmeisjes “op weg naar school geslagen en verbaal aangevallen werd”. Ze legde uit dat haar dochter het doelwit was omdat “ze blond haar heeft, geen hoofddoek draagt, een Duits-Hebreeuwse naam heeft en wij christenen zijn”. De intimidatie was zo erg dat het de vijfdejaars met een “enorme angst om naar school te gaan” achterliet.

Toen ze haar zorgen met de schooldirecteur deelde, kreeg ze te horen dat haar dochter “haar hoofdhaar moest bedekken” als ze niet gepest wilde worden.

“Uw dochter hoeft niet te zeggen dat ze Duitser is. Bovendien kunt u haar een hoofddoek geven”, zei de directeur tegen haar.

De school in kwestie reageerde niet op Bild’s verzoek om commentaar, maar de moeder bevestigde dat hun situatie een stuk beter is nu ze haar dochter van de school heeft verwijderd.

Er zijn andere recente gevallen van religieuze intimidatie in andere scholen in Duitsland geweest. De Bild citeerde ook een vader in Beieren waarvan zijn zoon en dochter op een dag in paniek thuiskwamen omdat een moslimkind hen had verteld dat hij hun hoofden eraf zou hakken omdat ze christen zijn.

In Bonn vertelde een andere moeder dat haar dochter een soortgelijke gebeurtenis had meegemaakt: “Onze dochter en enkele klasgenoten van de derde klas werden door een klasgenoot onder druk gezet. Zij werden bedreigd met de woorden: “Jullie ouders zullen in de hel branden als zij niet in Allah geloven”.

Vooral in Berlijn, waar veel scholen een hoge concentratie van leerlingen met een migrantenachtergrond hebben, is er sprake van religieuze intimidatie.

In 2018 sprak een groep Berlijnse leraren zich uit over religieuze pesterijen en verklaarden dat Duitse leerlingen gepest worden voor zo weinig als het meenemen van een broodje ham voor hun lunch, omdat varkensvlees verboden is in de islam.

De groep pleitte voor de Pro Berlijnse Neutraliteitswet, die de bestaande wetgeving ondersteunt om religieuze symbolen, zoals de hoofddoek, uit de klaslokalen te verbieden om religieuze intimidatie te bestrijden.

Oostenrijk heeft inmiddels een hoofddoekverbod op kleuterscholen ingevoerd en overweegt ook een dergelijk verbod op basisscholen in te voeren.

Bron:

German School Principal Tells Girl To Wear Hijab To Stop Bullies

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitse schooldirecteur vertelt meisje dat ze hijab moet dragen om intimidatie te stoppen

 1. Mogen de christenen geen christenen meer zijn, in hun eigen land?? Het wordt tijd dat moslims die zich agressief gedragen, Europa uit worden gezet; dat ze maar ruzie gaan maken in hun eigen land, zij horen hier duidelijk niet thuis.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // april 9, 2019 om 19:29 //

  Blaffer dragen, intimidatie permanent opgelost.

  Liked by 1 persoon

 3. Strike // april 9, 2019 om 23:33 //

  Misschien helpt het als men de gebeurtenissen systematisch vastlegt? Camera’s zijn tegenwoordig ook in heel kleine versies te koop.

  Like

 4. Is jullie de stiile oorlog vanuit de islam tegenover honden al opgevallen?
  Allicht, wat wij nu zien is net als de migratie – welke stapsgewijs in barbaarsheid toeneemt – dat we gecultiveerd/geïndoctrineert worden over het eens hebben van een discussie of we honden nou wel of niet moeten bannen.
  Dat is het narratief dat erachter steekt.
  Echter, islamieten verdragen geen honden, (zijn onrein, waarschijnlijk een vorm van zelfexpressie welke op dieren wordt afgebeuld.

  Houden jullie nog steeds de msm in het oog?
  Er valt natuurlijk voortdurend gesjoemel op en de EU begint barsten te vertronen.
  Het is er om te spannen daar bij de Brexit.
  Brexit is een democratische stem, degene die deze niet willen inwilligen,
  Tonen zwart op wit aan dat democratie maar een illusie is. (Merkel, Macron, May)
  We stevenen af op de totalitaire politiestaat. (er is niet veel meer voor nodig)

  Enfin, ik dwaal rustjes af, om hiermee de draad terug op te pikken dat wij allemaal weten dat die islamieten liefst onze beesten zouden vergiftigen/martelen. (zieke voorbeelden te over… Rarara…)
  Ze claimen naast de zwembaden met hun plofbroeken ook

  Daar wij de beginselen van het islamitisch geloof kennen, (anderen zullen er allicht meer van kennen) weten wij dat moslims honden haten.
  Volgt u het msm-nieuws nog?
  Het zijn natuurlijke propaganda-omroepers, de na-oorlogse elites en diens bloedlijnen.
  Zo zie ik soms afbeeldingen van honden tussen de reclameblokken door.
  Zoals met die negers, de eerste die in beeld komt is altijd een neger.
  Die tussendoorse boodschappen van de MSM aan de nationaal conservatieven kan je vergelijken met het spugen naar je land.
  Waar ik op doel is dat we allemaal weten dat het narratief – welke misschien twintig jaar duurt – nu geïmplementeerd wordt om conflict tussen de islam en honden-eigenaren te laten escaleren.

  Wij moeten nu eenmaal mededogen voor hun cultuur en daar respect voor opbrengen.
  Ik begrijp hun eisen, ik zou ook niet graag in hondenstront op het strand wandelen, maar wanneer er regelgeving wordt opgesteld, (van dat uur tot dat duur) wees er dan maar zeker van dat elk baasje zijn zwarte viervoeter zijn bruine drek zou opkousen.
  Kruisbeelden weg, Christelijke waarden weg, Pasen weg, Kerstmis weg, ‘lentefeest’, en meer van de toegevingen die wij naar de islam toe doen.
  Dankbaarheid hoeven wij niet te verwachten natuurlijk, daar het parasieten zijn van de laagste soort die een nier zouden verkopen voor een lijntje coke.

  Van onze kant is er dus tolerantie, maar ze zijn nooit tevreden.
  Wanneer wij het van hun kant bekijken, dan zouden zij zelf uit solidariteit voor je gastheer hun kopvod moeten afdoen.

  Wij maar eisen inwilligen vanwege een sektarische cult,gesteund door Terroristisch groen.
  Hun taalspelletjes prikken we door, maar dat zij hier mee wegkomen is onvoorstelbaar.
  Je doet je zegje vanuit het hoofdkantoor in Brussel met dertig gewapende militairen om je heen, en vervolgens verdwijn je op moeilijke momenten welke uw falend bevoegdbeleid moet camoufleren.
  Bombardementen met (nep)nieuwsartikelen helpt hierbij, denk het globalistische marxistisme msm,

  Om het wat af te ronden…
  Net zoals ze het narratief gebouwd hebben om moslims te aanvaarden, (door politieke incorrectheid, welke een vorm van indoctrinatie is) zijn ze nu het narratief aan het bouwen om honden te verbieden.
  Wie de islam kent, weet waar zij mee bezig zijn.
  De commerciële VTM-zender gooit bizarre reclamespotjes op tv welke de moslimhaat tegen blanken aanwakkeren. (ja, het is iet andersom libtards)
  Zo gaven ze gisteren weer een holle-frasen-groen-lach-quiss-show waarbij de mannelijke deelnemers met een filter in beeld werden gebracht waardoor hun hoofden digitaal in ‘hondenhoofden’ verwerkt worden.
  Niet velen zullen daar allicht bij stil staan, maar ik weet dat moslims ook VTM kijken, en ik weet dat moslims ongelovige (honden) haten en dat is net wat de commerciële zender gisteren liet zien.
  Natuurlijk om het globalistisch agenda van ‘automatrons te versnellen” = AKA White Genocide.

  Moslims, mogen alleen binnen als zij hun racistische Kuklux-clan-puntmuntsen van hun hoofd halen.
  Waar zouden onze vrouwelijke IS-moslims het hoofddoek niet gewoon op straat willen gooien, zoals andere islamitische delen van het Midden Oosten?

  Dat legt natuurlijk een verborgen agenda bloot,
  In Europa is islamisatie het jihad-werkterrein, gekenmerkd – net als de KuKluxClan door een puntig hoofddoek.
  Onze oudere na-oorlogse imbeciele elite, zijn nog steeds de uitwassingen van het nazisme.

  Like

 5. Reactie op Skeeter in spamfilter.
  Groetjes.

  Like

 6. Retificatie: “”Ze claimen naast de zwembaden met hun plofbroeken ook… een demografisch beeld waar elk normaal gezind mens van kotst.”

  De Groenen en heel dat establishment eerst.
  De moslims kunnen we zoals in China heropvoeden, of je kan hen buiten stampen.
  Aan de ‘moslimgemeenschap’ (het is maar wat je gemeenschap noemt)
  Onze opposieitpartijen, die puur in het leven zijn geroepen om oppositie te leveren zonder steekhoudende argumenten, zijn onderdeel van een grootschalig crimineel netwerk: “De schurkenstaat.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s