Nieuw

Deportatie werd gestopt door passagiers – Het slachtoffer: “Hoe kunnen jullie in hemelsnaam een verkrachter verdedigen?”

Screenshot Twitter.

De Somalische man nam in 2007 deel aan een groepsverkrachting van een 16-jarig meisje in het Verenigd Koninkrijk. Door te schreeuwen en zich te verzetten, bracht hij de andere passagiers in het vliegtuig eraan toe om te scanderen dat de deportatie gestopt moest worden. Uiteindelijk gaf de politie het op en leidde hem uit het vliegtuig.

Yaqub Ahmed was een van de vier mannen die gearresteerd waren voor betrokkenheid bij de groepsverkrachting. Samen hebben ze het slachtoffer naar een appartement meegelokt door te beweren dat haar vriendin daar was. In het appartement werd ze herhaaldelijk verkracht en geslagen.

Hij zou worden gedeporteerd naar Somalië, maar na geschreeuw en verzet tegen zijn deportatievlucht grepen veel passagiers in om de deportatie tegen te houden.

Een passagier benaderde Ahmed en zei toen tegen zijn medereizigers: “Hij zegt dat ze hem scheiden van zijn familie, zijn familie is hier”. De passagiers scandeerden vervolgens “haal hem uit het vliegtuig”, met iemand die schreeuwde “je bent vrij man”, totdat veiligheidsagenten het uiteindelijk opgaven en Ahmed uit het vliegtuig leidde.

Het slachtoffer zei over de acties van de passagiers: “Hoe kon je een verkrachter verdedigen? Hoe kon je ingrijpen? Hij zat in de handboeien, hij werd het land uitgebracht… wie zijn jullie om je te bemoeien met de rechtspraak?”

“‘Denk je dat dat een paniekschreeuw was?” vroeg ze. “Probeer de kreten die ik krijste maar eens voor te stellen”.

“Hoe meer ze voor hem opkwamen, hoe meer hij schreeuwde. Het is als een kind met een woedeaanval, hoe meer aandacht je dat kind geeft, hoe erger hun geschreeuw wordt”, voegde ze eraan toe.

Het slachtoffer is van mening dat de politie zijn taak had moeten uitvoeren en de verstorende passagiers moeten dreigen uit het vliegtuig te verwijderen.

De zaak heeft grote gelijkenissen met de Zweedse Elin Ersson die afgelopen zomer een vliegtuig heeft verhinderd met een tot deportatie veroordeelde Afghaanse misdadiger aan boord.

Bron:

Victim of Migrant Gang Rapist Speaks Out after Passengers Stop Deportation

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Deportatie werd gestopt door passagiers – Het slachtoffer: “Hoe kunnen jullie in hemelsnaam een verkrachter verdedigen?”

 1. antiislamnu // april 9, 2019 om 10:15 //

  Iedereen die dit tegen werkt op pakken wegens hoogverraad en allemaal dumpen in Somalië met een boomstam in hun reed.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik hoop dat die wijven die het hardst schreeuwden ook hard gepakt worden door een aantal negers tegelijk. Na de Brexit komt dat stinkende stuk ongeluk hier heen met zijn familie.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // april 9, 2019 om 11:16 //

  Omdat de zogenaamde deugmensjes, eigenlijk niet deugen !!

  Like

 4. Welke straf staat er op collaboratie?

  Like

 5. Jack vanderVeen // april 9, 2019 om 17:08 //

  Van die lynxze gestoorde zeikhonden, die niet eens wisten hetgeen er zich had afgespeeld vermoed ik.
  Anders zou men ze allemaal bij kop en kont moeten pakken en zo de vliegtuigtrap aftrappen.

  Like

 6. Volgende keer ook zijn mond tapen…

  Like

 7. Ze moeten in vliegtuigen een aparte ruimte bouwen, zodat schreeuwers daar opgesloten kunnen worden. En wat vreselijk voor het slachtoffer, wat moet zij zich verraden gevoeld hebben.

  Like

 8. Gewoon in het vliegtuig een spuitje geven zodat de man gaat slapen net als het A-Team deed bij B.A.

  Like

 9. Verschrikkelijke hypocrieten.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Deportatie werd gestopt door passagiers – Het slachtoffer: “Hoe kunnen jullie in hemelsnaam een verkrachter verdedigen?” – LekwaalMedia.nl
 2. Deportatie werd gestopt door passagiers – Het slachtoffer: “Hoe kunnen jullie in hemelsnaam een verkrachter verdedigen?” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s