Nieuw

Biden: Joodse leiders achter veranderingen die het homohuwelijk mogelijk maakten

Pixabay

Sprekend bij een receptie van de Jewish American Heritage Month, zegt de ondervoorzitter van de V.S. dat de Joodse waarden een essentieel deel zijn van wie Amerikanen zijn.

Vicepresident Joe Biden prijst de Joodse leiders voor het helpen veranderen van de Amerikaanse houding ten opzichte van het homohuwelijk en andere kwesties.

Biden zegt dat cultuur en kunst de houding van mensen veranderen. Hij noemt sociale media en de oude NBC TV-serie “Will and Grace” als voorbeelden van wat de houding ten opzichte van het homohuwelijk heeft veranderd.

Biden zegt, citaat, “Denk achter dat alles, ik wed dat 85 procent van die veranderingen, of het nu in Hollywood of in sociale media is, een gevolg zijn van joodse leiders in de industrie”.

Biden zegt dat de invloed enorm is en dat die veranderingen voor het goede zijn geweest.

Biden sprak dinsdagavond op een Jewish American Heritage Month receptie, georganiseerd door het Democratisch Nationaal Comité. Hij zegt dat de Joodse waarden een essentieel onderdeel zijn van wie de Amerikanen zijn.

Bron:

Biden: Jewish Leaders Drove Gay Marriage Changes

In Israël is het homohuwelijk niet toegestaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Biden: Joodse leiders achter veranderingen die het homohuwelijk mogelijk maakten

 1. “I’m a Zionist. You don’t have to be Jewish to be a Zionist.” – Joe Biden.

  Like

 2. Joe Biden: “ Whites will be an ABSOLUTE minority in America – that’s a source of our strength.”

  Like

 3. syberspees // april 9, 2019 om 23:36 //

  Ik snap echt niet wat er zo geweldig moet zijn aan geimporteerde zooitje ongeregeld

  Like

 4. Vincent Meijer // april 10, 2019 om 13:59 //

  Zowel Biden, als gaymarrige, als deze aftandse lobbygroep van niet religieuze joodse verraders/slijmballen, als Feniks, en last but not least; haar reaguurders op joodse zaken, zijn een incompetente irrelevante apocalytische sideshow van the real thing. LETS MAKE THE THIRD TEMPEL GREAT AGAIN !!

  Like

 5. Vincent Meijer // april 10, 2019 om 19:31 //

  Ik was dat land krantje nog vergeten in die lijst. Ergste soort linkse Judenratten. Laat hun aub uw narratief niet bepalen, zou mijn advies zijnn.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Biden: Joodse leiders achter veranderingen die het homohuwelijk mogelijk maakten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s