Nieuw

8-jarigen moeten worden geïnjecteerd met geslachtshormonen in een nieuw transexperiment

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen nu hormonen van het andere geslacht in het lichaam geïnjecteerd krijgen. Dit is het gevolg van een nieuw experiment in de VS, gericht op personen met zogenaamde genderdysforie.

Het Children’s Hospital in Los Angeles is een vijfjarig onderzoek is gestart, met 5,7 miljoen dollar ondersteund door de Amerikaanse overheid via National Institutes of Health (NIH). De reden is dat men de effecten van het injecteren van hormonen van het andere geslacht op kinderen wil zien. Reeds nu kunnen kinderen in de VS al vanaf 8 jaar puberteitsblokkers krijgen, hormonen die de ontwikkeling van de puberteit tegenhouden in afwachting dat het kind geslachtshormonen gaat ontwikkelen.

– Stel je voor dat je achtjarige meisjes testosteron geeft. Dit zijn kinderen in de derde of vierde klas lagere school. Het is ongelooflijk, maar het komt wel voor, aldus de endocrinoloog Dr. Michael Laidlaw van een panel van de Heritage Foundation.

Laidlaw is van mening dat dergelijke experimenten worden gebruikt om zogenaamde geslachtsbevestigende behandelingen te bevorderen, terwijl er geen klinische studies zijn die iets zeggen over de vraag of dit gezond is voor kinderen. Men wil dan de puberteit bij kinderen blokkeren en vervolgens hun identiteit “bevestigen”. Laidlaw vreest dat het spoedig zover zal komen dat bij vierjarigen de testikels zullen worden verwijderd als het kind zich als meisje identificeert.

Bovendien worden puberteitsblokkers gegeven op volledig niet-wetenschappelijke gronden:

– Er is geen objectieve test om dit te diagnosticeren, maar we bieden nog steeds zeer schadelijke behandelingen aan die gebaseerd zijn op subjectieve diagnoses, zegt Laidlaw.

Het is een feit dat deze personen, zowel voor als na de behandeling, in grote mate worstelen met mentale problemen. Terwijl men voorheen dacht dat de problemen van deze mensen lagen in het feit dat ze “in het verkeerde lichaam geboren waren”, is men zich nu bewust geworden dat de problemen zelfs na de “geslachtscorrectie” nog steeds bestaan. Dit laatste leidt er ook toe dat de problemen nog groter worden dan voorheen. Zowel puberteitsblokkers als geslachtshormoontherapie maken het kind meestal steriel, iets dat kinderen nog niet volwassen genoeg voor zijn om de gevolgen ervan te begrijpen.

Dokters die vraagtekens zetten bij de zogeheten gendercorrectie van kinderen worden echter uitgesloten en gemarginaliseerd. Zij verliezen vaak hun positie, zeg Dr. Marian Rutigliano volgens RT.

Lees ook: Magnus Hirschfeld de grondstichter van de homolobby

Bron:

‘Experiment on kids’: Cross-sex hormone therapy age down to 8 in US govt-funded study, doctor finds

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on 8-jarigen moeten worden geïnjecteerd met geslachtshormonen in een nieuw transexperiment

 1. Daniël // april 9, 2019 om 09:00 //

  Wanneer ontwaakt de blanke man en vernietigt de parasiet die onder zijn huid zit?!

  Like

 2. syberspees // april 9, 2019 om 09:12 //

  Compleet gestoord! Als je het mij vraagd

  Liked by 2 people

 3. Helemaal de weg kwijt. Waarom geen onderzoek naar de oorzaak van deze “afwijking”. Sorry, ik weet anders ook niet hoe het te benoemen.

  Liked by 2 people

 4. Akkefietje // april 9, 2019 om 14:17 //

  Dat heet links progressief, het vervolg van de Nazi proeven

  Like

 5. syberspees // april 9, 2019 om 14:40 //

  Dit is je reinste kindermishandeling! Ieder gezond denkend mens weet toch dat dit niet te belachelijk voor woorden is! Waar halen die links zionistische idioten dit vandaan

  Like

 6. Jack vanderVeen // april 9, 2019 om 17:04 //

  Ik beluister dat er ook nog deskundig terzake individuen zijn met een gezonde mening.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s